Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  9:45: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 14:16

Περιήγηση με σκάφος: Ζήστε την Σαντορίνη σε όλο της το μεγαλείο

Η Σαντορίνη, στολίδι των Κυκλάδων, μαγεύει τους επισκέπτες με τα γραφικά σοκάκια, τα λευκά σπίτια και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Όμως, για να απολαύσετε πλήρως την ομορφιά του νησιού, απαραίτητη είναι μια βόλτα με σκάφος ή με ημερήσια κρουαζιέρα μέσα από την εταιρεία Santorini Boat Rental https://santoriniboatrental.gr/ , που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο ή στο νησί όταν φτάσετε.

Γιατί να κλείσετε μια περιήγηση με σκάφος στη Σαντορίνη;

Από τη θάλασσα, η Σαντορίνη αποκαλύπτει μια διαφορετική εικόνα σε όσους τολμούν να κάνουν τον γύρο του νησιού εν πλω, με τα χωριά σκαρφαλωμένα στις πλαγιές και την καλδέρα να χάνεται μέσα στην θάλασσα και να κόβει την ανάσα.

Πολλές βόλτες με σκάφος μπορεί να σας οδηγήσουν σε αρκετές μη προσβάσιμες, απομονωμένες παραλίες και γραφικά νησάκια, ιδανικά για χαλάρωση και κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.

Μπορείτε να απολαύσετε από κοντά την πρωτόγνωρη εμπειρία του ενεργού ηφαιστείου στην Νέα Καμένη και να χαλαρώστε στα ιαματικά νερά της Παλαιάς Καμένης.

Το νησί είναι γνωστό για το μαγευτικό του ηλιοβασίλεμα το οποίο θα μπορέσετε να  απολαύσετε από τη θάλασσα, με ένα ποτήρι Ασύρτικο κρασί και ρομαντική μουσική.

Διαλέξτε ανάμεσα σε ημερήσιες ή απογευματινές κρουαζιέρες ψάχνοντας για υπηρεσίες Santorini Boat Tour https://santoriniboatrental.gr/product/half-day-private-cruise/, με ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν, καλύπτοντας κάθε σας γούστο και προϋπολογισμό.

Επιλέγοντας εναλλακτικά την κρουαζιέρα:

Σκεφτείτε τι θέλετε να δείτε και να κάνετε. Θέλετε απλά να χαλαρώσετε ή να εξερευνήσετε το νησί; Υπάρχουν επιλογές από σύντομες,  ολιγόωρες βόλτες έως ολοήμερες εκδρομές.

Συγκρίνετε τιμές και παροχές, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του σκάφους, το φαγητό στο κατάστρωμα και τα ποτά που προσφέρονται.

Επιλέξτε το λιμάνι που σας βολεύει, λαμβάνοντας υπόψη τη διαμονή σας.

Πως να κλείσετε ένα Santorini Boat Tour:

Πολλές εταιρείες προσφέρουν online κράτηση, εξασφαλίζοντας έτσι την θέση σας. Μπορείτε να ζητήσετε διάφορες προτάσεις από διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία ή, φθάνοντας στο νησί, να κλείσετε απευθείας από το λιμάνι, αν και εκεί οι επιλογές θα είναι περιορισμένες.

Προτάσεις για εκδρομές

Κλασική ημερήσια κρουαζιέρα: Αυτή η επιλογή συνήθως περιλαμβάνει επίσκεψη στη Νέα Καμένη (ηφαίστειο), στην Παλαιά Καμένη (θερμές πηγές), την Θηρασιά (για φαγητό) και ενδεχομένως ενδιάμεσες στάσεις για κολύμπι σε απομονωμένες παραλίες. Ιδανική για να πάρετε μια γεύση από όλα όσα έχει να προσφέρει το νησί.

Κρουαζιέρα με θέα το ηλιοβασίλεμα: Απολαύστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης από την άνεση ενός σκάφους, με καλή παρέα, μουσική και δείπνο.

Ιστιοπλοΐα: Νοικιάστε ένα ιστιοπλοϊκό για μια πιο ιδιωτική εμπειρία και γυρίστε την καλδέρα με στυλ.

Περιήγηση στο Ηφαίστειο: Συνδυάστε την επίσκεψη στο ηφαίστειο με μια βουτιά στην μαύρη άμμο της παραλίας Περίβολος.

Εκδρομή πολλών ημερών: Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει, επιλέξτε μια εκδρομή με διανυκτέρευση σε άλλο νησί, όπως η Νάξος ή η Μήλος.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές:

  • Φροντίστε πριν την επιβίβασή σας στο σκάφος να φοράτε αντηλιακό και καπέλο.
  • Πάρτε μαζί σας μαγιό και πετσέτα, αν σκοπεύετε να κολυμπήσετε.
  • Να είστε στο λιμάνι στην ώρα σας για την αναχώρηση.
  • Σεβαστείτε το θαλάσσιο περιβάλλον και αφήστε τα σκουπίδια σας στο σκάφος.
  • Καλό είναι να κλείσετε μια περιήγηση Santorini Boat Tour εκ των προτέρων, ειδικά αν ταξιδεύετε κατά την περίοδο αιχμής.
  • Ρωτήστε για τυχόν εκπτώσεις που μπορεί να ισχύουν, όπως για οικογένειες ή φοιτητές.

Με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική βόλτα για εσάς και την οικογένειά σας για να κάνετε τις διακοπές σας στη Σαντορίνη αξέχαστες. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ομορφιά του Αιγαίου και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή!