Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:50: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 17:46

«Yankee go home» λέει το ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας στον Τζωρτζ Τσούνη- Το πανό στη Ναύπακτο!

Δεν υποδέχτηκαν όλοι με θέρμη στην Αιτωλοακαρνανία τον νέο πρέσβη των ΗΠΑ Τζωρτζ Τσούνη που βρίσκεται από χθες στα πάτρια εδάφη της Ναυπακτίας. Για το ΚΚΕ δεν είναι ευπρόσδεκτος…

«Yankee go home» είναι το μήνυμα που του απηύθυνε η Τ.Ε.Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ με μεγάλο πανό που αναρτήθηκε στην είσοδο του ενετικού λιμανιού της Ναυπάκτου, κάτω από το άγαλμα του Ανεμογιάννη.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ βρίσκεται από χθες στη γενέτειρα της οικογένειας του, τον Πλάτανο,  ενώ σήμερα -όπως έχει ανακοινωθεί- στις 11:00 θα επισκεφτεί και το δήμαρχο Ναυπάκτου Βασίλη Γκίζα.

Η παρουσία του στην πόλη λοιπόν έδωσε την ευκαιρία στο ΚΚΕ για την αντιμπεριαλιστική ενέργεια του . «Yankee go home» και «ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», αναγράφει το πανό με το ΚΚΕ να κάνει λόγο για αγωνιστικό μήνυμα στον νέο πρέσβη των ΗΠΑ Τζ. Τσούνη.

Υποστηρίζει μάλιστα το κόμμα πως «τα αμερικανοΝΑΤΟικά εγκλήματα δεν ξεχνιούνται, ούτε γίνονται αποδεκτά απ’ το λαό στη χώρα μας, οι δυνάμεις του ΚΚΕ κάλεσαν σε ξεσηκωμό ενάντια στην εμπλοκή της στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και τους τεράστιους κινδύνους που δημιουργούνται και για την Ελλάδα».

 

agrinionews.gr