Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:54: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 20:11

Ο Εχθρός!

Η Προπαγάνδα διοχετεύει ιδέες και συνθήματα γεμάτα δυναμισμό, που διεγείρουν το πολεμικό ένστικτο των μαζών. Έτσι, οι άνθρωποι καλούνται να δίνουν πάντα μάχες εναντίον εχθρών, που πάντοτε πρέπει να υπάρχουν. Χωρίς εχθρό δεν υπάρχει συσπείρωση στον αγώνα. Ο εχθρός ενώνει και δίνει διέξοδο!

Αυτή είναι η λεγόμενη «Αρχή της πολεμικότητος» και εφαρμόζεται πιστά και σήμερα από τους πολιτικούς εγκληματίες κατά των λαών.

Πρέπει πάντα να υπάρχει ο εχθρός! Αυτή την εποχή, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, είναι οι «ανεμβολίαστοι», αυτοί που για διαφόρους λόγους δεν επιθυμούν  να εμβολιαστούν με τα πειραματικά anti-covid εμβόλια. Αύριο μπορεί να είναι οι «εμβολιασμένοι» που δε φορούν μάσκα ή που δε κάνουν την τρίτη ή την τέταρτη δόση ή που δεν να δεχτούν να φορέσουν το ειδικό «βραχιόλι εμβολιασμένου». Μεθαύριο μπορεί να είναι αυτοί που δεν δέχονται το χάραγμα στο μέτωπο ή στο χέρι για να κάνουν όλες τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά και αυτόματα.

Αυτή η αρχή της Προπαγάνδας, τη σημερινή «εποχή του Κορωνοϊού», συνδυάζεται απόλυτα και με την «Αρχή της επιθέσεως», εκμεταλλευόμενη την συντριπτική καθήλωση και την κατακλυσμιαία χειραγώγηση των μαζών μέσω των καλοπληρωμένων συστημικών ΜΜΕ.

Όποιος επιτίθεται, έχει την πρωτοβουλία και το μεγαλύτερο μέρος από την προσοχή της κοινής γνώμης. Η επιθετικότητα εξάλλου δημιουργεί αίσθηση ισχύος, που είναι απαραίτητη για να πείσει τόσο τους υποστηρικτές όσο και τους αρνητές του «υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού». Στόχοι της επίθεσης εναντίον του «ανεμβολίαστου» αντιπάλου είναι η πλήξη του ασθενέστερου σημείου του, η γελοιοποίηση αυτού (ψεκασμένος κλπ) και των θέσεών του (π.χ. συνωμοσιολογίες), απομόνωση των θέσεών του και η πλήξη κάθε μιας ξεχωριστά. Αυτή είναι μια βασική αποστολή όλων των εργαζομένων στα συστημικά ΜΜΕ.

Επιπλέον, στα πλαίσια της Προπαγάνδας εφαρμόζεται και η Τεχνική του «δυο βήματα εμπρός, ένα πίσω». Έτσι, λαμβάνει χώρα πόλεμος νεύρων με επιδίωξη το «σπάσιμο», δηλ. εκφοβισμός με απειλές-επιδείξεις δυνάμεως και δημιουργία κλίματος ισχύος, αλλά και συνεχής αλλαγή της απειλής με υποχωρήσεις και χαμόγελο, καθώς και χρήση της αρχής της «ασάφειας», καθόσον η άγνοια των πραγματικών προθέσεων διασπά τους αντιπάλους.

Τέλος, ο στόχος βάλλεται με όλα τα υπάρχοντα μέσα, σύμφωνα με την «Αρχή των συγκεντρωμένων πυρών». Διασπορά του φόβου του θανάτου, πλαισιωμένη από την προστασία της δημόσιας υγείας, διαχωρισμός του λαού σε «εμβολιασμένους» και «ανεμβολίαστους», συνεχείς απειλές, εφαρμογή βίας, εξοντωτικά πρόστιμα, αποκλεισμός από την κοινωνική ζωή, απειλή απώλειας εργασίας και απόλυση από την εργασία, εκβιαστικά και εξοντωτικά οικονομικώς τεστ, εμβολιασμός των παιδιών για να γίνουν αποδεκτά στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση και άλλα πολλά που μόνο νοσηροί νόες του ναζισμού και άλλων αυταρχικών καθεστώτων μπορούσαν να επινοήσουν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Και όλα αυτά, για ένα ιό που έκανε τον κύκλο του, διήλθε τις σταδιακά εξασθενούσες μεταλλάξεις του και σε λίγο χρόνο θα περάσει στην ιστορία. Τα τσιράκια όμως της παγκοσμιοποίησης επιμένουν στο «πρόγραμμα» και έχουν βάλει ως στόχο να εμβολιάσουν μέχρι και τα βρέφη, με ένα πειραματικό εμβόλιο με άγνωστες άμεσες και ιδιαίτερα μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Η Ιστορία θα γράψει με τα πλέον μελανά χρώματα την προσπάθεια αυτή ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού προς χάριν της εγκαθίδρυσης μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης από τα φερέφωνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Αυτοί όμως δεν θα σταματήσουν την προσπάθειά τους. Έρχονται νέοι «κορωνοϊοί» με την λεγόμενη Μεγάλη Επανεκκίνηση (The Great Reset) και ο πιο κοντινός φαίνεται να είναι αυτό που ονομάζουν «Κλιματική Αλλαγή», θαρρείς και ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει το κλίμα της γης. Ισχυροί καύσωνες και μακρόχρονες ξηρασίες και καταστροφικές πλημμύρες και λιώσιμο (αλλά και σχηματισμός) πάγων υπήρχαν πάντοτε στην μακραίωνη ιστορία αυτού του πλανήτη. Τόσο διαβολικοί νόες όμως, τόσοι πολλοί μαζί σε μια μικρή χρονική περίοδο, όπως τα τελευταία 30 χρόνια, πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν. 

Οψόμεθα και «στώμεν καλώς», κατά την ρήση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ εν μέσω των αγγελικών Ταγμάτων!

 

Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
 
φωτο: pentapostagma.gr
 
Διαβάστηκε 571 φορές