Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:53: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 14:04

Παρουσία του πρωθυπουργού το μνημόσυνο για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά

Tέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και νωρίς το πρωί τελέστηκε το μνημόσυνο, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειας.

Μνημόσυνο τελέστηκε και για τη συμπλήρωση εννέα ετών από τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη. Το τρισάγιο τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ του Ακρωτηρίου, όπου βρίσκεται ο τάφος της οικογένειας.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, παρουσία του Επίσκοπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού και του Επισκόπου Ευμενείας κ.κ. Ειρηναίου.

Παρόντες ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη με τα παιδιά τους Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, η πρώην υπουργός και βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, καθώς και οι αδελφές τους Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη μετά των συζύγων τους.

Επίσης το «παρών» έδωσαν η διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του Κων/νου Μητσοτάκη επί 40 έτη Σάκη Κυπραίου, ο υπεύθυνος προσωπικής ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη Μανούσος Γρυλάκης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του, Ιωάννης Πευκιανάκης καθώς και ο νομικός σύμβουλος επί σειρά ετών του πρώην Πρωθυπουργού, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου. Παρόντες ήταν και οι πρώην βουλευτές Κυριάκος Βιρβιδάκης και Στέλιος Νικηφοράκης.
Το απόγευμα στις 19.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνεται για την παρουσίαση του έργου του ΒΟΑΚ.

Πηγή: iefimerida.gr