Σάββατο, 12η Ιουνίου 2021  11:18: μμ
rss button rss button fb button fb button

Ροή Ειδήσεων

hmerologio ekdiloseon

Επιχειρείν Δυτικά

HAIR SALON Δήμητρα Γκέκα. Εκεί που η κομμωτική συναντάει την τέχνη !!!

Ιαν 03, 2021
H Δήμητρα Γκέκα εξασκεί την κομμωτική 18 χρόνια και εδώ και 9 χρόνια διατηρεί δικό της Κομμωτήριο…

Ημερολόγιο Ειδήσεων

« Ιούνιος 2021 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 20:04

Οι υγειονομικοί του ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβαν πως λειτουργεί το Ανώτατο Σοβιέτ

μοιραστείτε το άρθρο αυτό με τους φίλους σας
Καταγγέλλουν το «διορισμό» της Νομαρχιακής και μιλούν για “ενέργειες που δεν συνάδουν με τις διαδικασίες ενός δημοκρατικού κόμματος”

Σε ομαδική παραίτηση από την Ο.Μ. Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησαν τοπικά στελέχη του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία, μετά τις διαδικασίες συγκρότησης νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. Κάνουν λόγο για “διορισμό” της νέας νομαρχιακής και μιλούν για “ενέργειες που δεν συνάδουν με τις διαδικασίες ενός δημοκρατικού κόμματος”. Ενώ αξιοσημείωτο ακόμη είναι -όπως λένε- στην επιστολή τους ότι επιφυλάσσονται για την περαιτέρω στάση του ακόμη και για την παραμονή τους στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν και έχουν δίκιο οι υγειονομικοί του ΣΥΡΙΖΑ, αφού το όλο σκηνικό κάθε άλλο παρά “προοδευτική συμμαχία” θυμίζει, το ερώτημα δεν αφορά το κόμμα και… τους κουμανταδόρους του, αλλά τους ίδιους: Τώρα κατάλαβαν πως λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Χρειάστηκε να αποκλειστούν οι υγειονομικοί από την νομαρχιακή για να το καταλάβουν; Για τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ στο “τοπικό” διαδίκτυο βρέθηκαν θέσεις στη Νομαρχιακή, όχι όμως για τους ανθρώπους του κόμματος που βρίσκονται στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, εκεί που υποτίθεται ότι η κυβέρνηση κάνει εγκληματικά λάθη…

«Καταγγέλλουμε την διαδικασία του “διορισμού” της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας που απαξίωσε αρχικά την διαδικασία εκλογών και κατόπιν την Ο.Μ.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ενέργειες που δεν συνάδουν με τις διαδικασίες ενός Δημοκρατικού Κόμματος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ! Νιώθουμε απογοήτευση και αγανάκτηση με όλα αυτά που συνέβησαν κατά την διαδικασία εκλογής της νέας Ν.Ε. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, πιστοί στις αρχές και την ιδεολογία μας αλλά με αγανάκτηση, το ξαναλέμε, απέχουμε από μια Ν.Ε. που βγήκε με συναλλαγή και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι!» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή που υπογράφεται από τους Κ. Διαμάντη, Π. Σαράκη, Β. Ζιώγα, Β. Μαχαλιώτη, Δ. Κατσαούνη, Β. Παπασπύρο, Γ. Καραχρήστο, Ν. Καραχρήστο, Π.Νικάκη και Μ. Κατσαρού.

agrinioculture.gr

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα