Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:51: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 14:44

Συνεργασία Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού και Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τη μαρίνα του Μεσολογγίου

«Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός , σε συνέχεια των τακτικών συναντήσεων και επικοινωνιών που έχει με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, είχε και πάλι σήμερα μακρά συνεργασία με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για το μείζον θέμα της μαρίνας του Μεσολογγίου και τις ενέργειες που γίνονται για την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης.
 
Ο κ. Λιβανός τόνισε ότι η ανάγκη δραστικών λύσεων για το θέμα της μαρίνας και η εξεύρεση οριστικής και αποτελεσματικής λύσης είναι πλέον επιτακτική. Η ολοκλήρωση του έργου της μαρίνας θα συμβάλει αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη όχι μόνο της πόλης του Μεσολογγίου, αλλά και ολόκληρης της Αιτωλοακαρνανίας, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και διευκολύνοντας την προσέλκυση τουριστών υψηλού επιπέδου.
 
Αμφότεροι οι υπουργοί δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία προς όφελος των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας και του δημοσίου συμφέροντος.