Τετάρτη, 13η Νοεμβρίου 2019 9:18:πμ
eklogesdytika banner final
reset agriniobestof banner 300x140
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 01:13

Στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου ο Σάκης Τορουνίδης

« Η ανυπαρξία Αγροτικής πολιτικής και η έλλειψη σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης έχουν οδηγήσει στην εγκατάλειψη του αγροτικού τομέα και της Ελληνικής υπαίθρου »


Τη λαϊκή αγορά του Σαββάτου στην οδό Δελφών στο Αγρίνιο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Σάκης Τορουνίδης.

Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες και με παραγωγούς όπου τους τόνισε την ανάγκη για στήριξη του πρωτογενούς τομέα , ενώ επίσης αναφέρθηκε στους τρόπους προώθησης των αγροτικών προϊόντων σε αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού .

Ο υποψήφιος Βουλευτής έγινε δέκτης παραπόνων από τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς για τα προβλήματα βιοπορισμού και την δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκονται από τις φορολογικές επιβαρύνσεις και το υψηλό κόστος παραγωγής, αποτέλεσμα της πολιτικής που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ .

Ο κ Τορουνίδης στις συνομιλίες που είχε με τους παραγωγούς αναφέρθηκε διεξοδικά στο σχέδιο Ελλάδα για την αγροτική οικονομία το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει: μείωση της φορολογίας των αγροτών στο 13%, καθιέρωση ακατάσχετου και αφορολόγητου των επιδοτήσεων , αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το εισόδημα  και μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Κοινοποιησέ το

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία Άρθρα

Νοε 09, 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει την παραίτηση Σαλμά

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Νοε 09, 2019

Μηχανισμοί Άμυνας...

in ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

hmerologio ekdiloseon