Κυριακή, 26η Μαρτίου 2023  9:57: μμ
rss button rss button fb button fb button
Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 09:26

Δηλώσεις Χρήστου Κωστακόπουλου για το Εκλογικό Αποτέλεσμα

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Η ψήφος σας αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα! Αισθάνομαι πλήρης από την αμέριστη υποστήριξή σας και την ηθική ικανοποίηση που μου προσφέρατε, να με φέρετε στη 1η θέση του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα Μπροστά», στην Αιτωλοακαρνανία.   

Αν και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν το προσδοκώμενο, αφού ο συνδυασμός κατέλαβε την 3η θέση θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όσο και από τους φορείς που έχω την τιμή να υπηρετώ, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αγρινίου και την Ένωση Ξενοδόχων θα συνεχίσω να διεκδικώ το καλύτερο για την Αιτωλοακαρνανία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή δύναμη στους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους, αλλά και σε όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για τον αγώνα που έδωσαν και ιδιαίτερα τους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού μας που συμπορευτήκαμε, μοιραστήκαμε αγωνίες και ασχέτως του αποτελέσματος συνεχίζουμε να είμαστε ομάδα και να αγωνιζόμαστε γα το καλό του τόπου μας. Προσωπικά απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Σπηλιόπουλο. Ευχαριστώ επίσης όσους βρέθηκαν κοντά μου στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση, την οικογένειά μου, τους φίλους, τους συνεργάτες και όλους όσους με στήριξαν.

Ξεκινήσαμε, με την ανεξάρτητη παράταξη του Κώστα Σπηλιόπουλου, ως μια ομάδα με την δική της φωνή, τα δικά της οράματα και τις δικές της πεποιθήσεις. Αυτή η φωνή υπάρχει και θα είναι δυνατή ως αντιπολιτευτικός ρυθμιστικός λόγος και ως ομάδα συνεργασίας με όσους έχουν κοινά με μας οράματα. Εκτεθήκαμε έχοντας απέναντι μας κομματικά συστήματα και οργανωμένες ομάδες, μόνο και μόνο για να ξεκολλήσουμε την περιφέρεια μας από το τέλμα και τη μιζέρια.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την στήριξή σας. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την δυνατότητα να αγωνιστώ για να κάνουμε την περιφέρειά μας φιλική απέναντι στους πολίτες, να δώσουμε αξία στον τόπο μας αλλά και να αυξήσουμε το εισόδημα και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της.

Η δέσμευσή μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ότι γνώσεις απέκτησα στη ζωή μου για το καλό του τόπου μας, να είστε σίγουροι πως θα πραγματοποιηθεί.

Θα είμαι πάντα δίπλα σας.

Σας ευχαριστώ!

 

Διαφημιστικό τμήμα EklogesDytika.gr
Υπέυθυνος: Εταιρεία RESET - Αρης Αγραφιώτης - τηλ. 6940650401
Διαχείρηση περιεχομένου
Υπεύθυνος: Κωνσταντίνος Σαμψών - τηλ. 6932210099