Σάββατο, 7η Σεπτεμβρίου 2024  11:24: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 18:48

Μέγα «ρήγμα» στο «στρατόπεδο» των Δημοκρατικών: Ο Μ.Ομπάμα θεωρεί την Κ.Χάρις «ανίκανη» για υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα  πιστεύει ότι η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις είναι ανίκανη για να είναι υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ και δεν μπορεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου και για αυτό τον λόγο δεν έχει δηλώσει δημοσίως ότι θα την υποστηρίξει!

Η συμπεριφορά αυτή δείχνει ότι υπάρχει ένα τεράστιο «ρήγμα» στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών και ο Μ.Ομπάμα θεωρείται ακόμα ότι διαθέτει τεράστια επιρροή στο εσωτερικό του κόμματος.

Αυτό αποκαλύπτει σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ η New York Post η οποία επικαλείται  μια πηγή κοντά στην οικογένεια Μπάιντεν.

Μετά την παραίτηση του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική υποψηφιότητα την Κυριακή και την άμεση υποστήριξή του για την αντιπρόεδρο, το μεγαλύτερο μέρος της δημοκρατικής ελίτ έσπευσε να συσπειρωθεί πίσω από την Χάρις, αλλά ο Μ.Ομπάμα ήταν μία αξιοσημείωτη εξαίρεση.

«Ο Ομπάμα είναι πολύ στενοχωρημένος γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να κερδίσει», είπε η πηγή της οικογένειας Μπάιντεν στην The Post.

Ο Ομπάμα δεν έχει υποστηρίξει την Καμάλα Χάρις επειδή πιστεύει ότι δεν θα κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, Ο Ομπάμα ξέρει ότι είναι απλώς ανίκανη, ο τσάρος των συνόρων που δεν επισκέφτηκε ποτέ τα σύνορα, λέγοντας ότι όλοι οι μετανάστες πρέπει να έχουν ασφάλιση υγείας.

Δεν μπορεί να πλεύσει ανάμεσα στις νάρκες που βρίσκονται μπροστά της. Όταν διεκδικείς την προεδρία, υπάρχουν πράγματα που μπορείς και δεν μπορείς να πεις».

pronews.gr