Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  12:35: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 22:31

Αγρίνιο: Διαμαρτυρίες ΚΚΕ-ΚΝΕ ενάντια στην αποστολή της Φ/Γ «ΥΔΡΑ» στην Ερυθρά Θάλασσα (εικόνες & βίντεο)

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία πραγματοποίησαν διαμαρτυρίες ενάντια στην αποστολή της Φ/Γ «ΥΔΡΑ» στην Ερυθρά Θάλασσα.

Πιο αναλυτικά:

Η Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του Κ.Κ.Ε., καταγγέλλει την πολύ επικίνδυνη εξέλιξη εμπλοκής της χώρας σε μια σύγκρουση απρόβλεπτων διαστάσεων, με τον απόπλου χθες βράδυ της Φρεγάτας «ΥΔΡΑ» προκειμένου να πάρει μέρος στις επιχειρήσεις των Η.Π.Α., ΝΑΤΟ και Ε.Ε. στο «στόμα του λύκου», στην εμπόλεμη περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας.

Κατά συνέπεια απαιτεί να μην υπάρξει καμιά εμπλοκή, με κανέναν τρόπο, στις πολεμικές επιχειρήσεις των Η.Π.Α. – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. (σε μια ήδη εμπόλεμη ζώνη) στους ανταγωνισμούς τους με άλλα ιμπεριαλιστικά κράτη και κέντρα, που καμιά σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, την άμυνα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, αλλά αντίθετα τον καθιστούν, όπως και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στόχο, αντιποίνων.

Σε ό,τι αφορά την Αιτωλοακαρνανία προηγήθηκε στις 18:00 στην Κεντρική Πλατεία της Ναυπακτίας και στις 19:00 στον Κόμβο στην είσοδο της Αμφιλοχίας, στην Κεντρική Πλατεία Ι.Π. Μεσολογγίου και στον Πεζόδρομο της Παπαστράτου στο Αγρίνιο.

sinidisi.gr