Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:47: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 18:39

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στο Μεσολόγγι

Μεγαλειώδης η  προεκλογική συγκέντρωση στην ΙΠ Μεσολογγίου του υποψήφιου Βουλευτή  της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας , Θανάση Παπαθανάση, που με τη μαζικότητα και τον παλμό της, έδωσε το μήνυμα της δυναμικής της υποψηφιότητας του.

Παρουσία στελεχών της αυτοδιοίκησης, πλήθους κόσμου και πολλών φίλων και νέων ανθρώπων, ο Θανάσης Παπαθανάσης πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία στην ΙΠ Μεσολογγίου, δίνοντας το μήνυμα της νίκης τονίζοντας ότι εάν εκλεγεί θα είναι δίπλα στους συμπολίτες του και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή των φίλων του, πραγματοποίησε  μία μεστή πολιτική ομιλία με τους παρευρισκόμενους να τον διακόπτουν συχνά με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Απευθυνόμενος στον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του, έδειξε ότι είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων της Αιτωλοακαρνανίας ,στάθηκε στην ιστορία και στην πολιτιστική κληρονομιά της ΙΠ Μεσολογγίου ,ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στα θέματα του πρωτογενούς τομέα ,της τουριστικής ανάπτυξης ,των υποδομών και βέβαια εστίασε στην ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας και  ενίσχυσης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα του νοσοκομείου Μεσολογγίου και των  κέντρων υγείας της περιοχής.

«Σας ζητώ να μου δώσετε ισχυρή εντολή για να σας εκπροσωπήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ζητώ την στήριξη σας και σας υπόσχομαι ότι από την επόμενη μέρα τον εκλογών θα είμαι στο πλευρό σας για να διεκδικούμε καθημερινά όλα όσας μας αξίζουν».

Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!