Πέμπτη, 8η Μαίου 2025  2:03: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 08 Μαϊος 2025

Οι Κομματικές Οργανώσεις του Δήμου Μεσολογγίου του ΚΚΕ σας καλούν στην προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ "Ο Β' Παγκόσμιος πόλεμος - 80 χρόνια μετά".

Ένα ντοκιμαντέρ για τα 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαϊου στις 20:00 στο κτίριο Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι.

Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή, κατά την συζήτηση και ψήφιση του σ/ν του Υπουργείου Εξωτερικών: «Κύρωση της Συμφωνίας υπό τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας σχετικά με τη διατήρηση και τη βιώσιμη χρήση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας σε περιοχές πέραν της εθνικής δικαιοδοσίας»

Θα ήθελα να ρωτήσω τον υπ.εξ. να μας πει σε ποια άλλη χώρα στον κόσμο υπάρχει UNCLOS με περιορισμένη επήρεια. Και αν μου βρείτε μία θα αποδώσω τα εύσημα στην κυβέρνηση. Εσείς κάνατε μια ΑΟΖ σε φέτες.

Σήμερα -όπως μετέδωσε το προσφιλές κανάλι σας- έλεγε γελώντας ο υπ.εξ. της Τουρκίας, ότι αν θέλει η Ελλάδα, μπορεί να μεσολαβήσει ο Ερντογάν μεταξύ Τραμπ και Ελλάδας, ώστε ο Αμερικανός πρόεδρος να σηκώσει το τηλέφωνο στον κο. Μητσοτάκη. Οποία προσβολή! Για μία χώρα που κάνει ό,τι θέλει και ό,τι ζητήσει η Δύση και έρχεται η Τουρκία και μας προσβάλλει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Αυτή η προσβολή είναι το αποτέλεσμα του κατευνασμού που καλλιεργεί η ΝΔ απέναντι στην Τουρκία.

Θα ήθελα να μιλήσω για τον κο Δένδια, ο οποίος βγήκε και διαφοροποιήθηκε από τον πρωθυπουργό. Ο κος Δένδιας (!) που ψήφισε την μειωμένη επήρεια. Δηλ. ό,τι τον βολεύει το κρατάει και ό,τι δεν τον βολεύει το πετάει.

Βγήκαν τα κανάλια να μας μιλήσουν για τον κο Δένδια και την διαφοροποίησή του από τον πρωθυπουργό. Ψήφισε τα πάντα. Άρα πού διαφοροποιείται; Ο κος Δένδιας είπε: «Κάποιοι εκλαμβάνουν το ευρωπαϊκό επιχείρημα ως αντιρωσικό εγχείρημα». Μα ο πρωθυπουργός έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ρωσία. Όταν η ΝΔ έβαλε στον κόλπο της ΕΕ την Τουρκία, ο κος Δένδιας που ήταν; Έκανε διακοπές;

Επειδή ο κος Δένδιας αποφάσισε και κλείνει τα στρατόπεδα, μετακινούνται αιφνιδιαστικά δεκάδες στελέχη του πυροβολικού. Διαλύονται οι οικογένειές τους πριν τις εξετάσεις των παιδιών.

Και πάμε στα Τέμπη…

Η πυρόσφαιρα δεν μπορεί να αποδοθεί στο έλαιο μετασχηματιστών. Τελείωσε η πλάκα. Τέρμα τα έλαια σιλικόνης. Τέρμα τα δίφραγκα, για προπαγάνδα με τριγωνικές σχέσεις από την Ομάδα Αλήθειας. Πείτε μας τώρα πώς έγινε έκρηξη!

Ο κος. Γκλαβόπουλος και λοιποί εμπειρογνώμονες, οι οποίοι με βάση τα αποτελέσματα των αναλύσεων των τεσσάρων δειγμάτων ελαίου σιλικόνης, που διενεργηθήκαν στο εργαστήριο του Δ’ τμήματος του ΒΧΥ Αθηνών, κατόπιν παραγγελίας του εφέτη ανακριτή κου. Μπακαΐμη, με το ΕΜΠ της ΧΥ Λάρισας, καταλήγουν στο πέραν πάσης αμφιβολίας συμπέρασμα, ότι οι ποσότητες εύφλεκτων ενώσεων που μετρήθηκαν (D3, D4, D5) στα έλαια σιλικόνης, δεν δικαιολογούν την δημιουργίας πυρόσφαιρας.

Η μεταφρασμένη έκθεση από τα αγγλικά (15 σελίδες) του Θανάση Κωνσταντόπουλου, καθηγητή του ΑΠΘ του τμήματος μηχανικών (η οποία περιέχεται στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ), αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί η πυρόσφαιρα να οφείλεται σε ανάφλεξη των ελαίων σιλικόνης. Τα παραμύθια τέλος! Το αφήγημα της κυβέρνησης ότι την πυρόσφαιρα προκάλεσαν τα έλαια σιλικόνης καταρρίπτεται ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Αν διαβάσετε τις εκθέσεις θα κλάψετε με όσα αναφέρονται. Και όσοι έχετε παιδιά και εγγόνια θα ανατριχιάσετε. Και τι κάνετε εσείς τώρα για τα Τέμπη; Αλλάζετε ατζέντα! Βρήκατε το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια, και βάζετε τα ΜΜΕ να μεταδίδουν όλη την ημέρα για την πάταξη της βίας στα πανεπιστήμια. Ξαφνικά παρακρατικοί κάνουν επεισόδια. Έχετε παρατάξεις στα πανεπιστήμια, που βρωμίζουν τους χώρους και δέρνονται μεταξύ τους. Είναι οι κομματικοί σας χούλιγκαν. Κανένα κόμμα δεν θέλει την επίλυση της βίας στα πανεπιστήμια, γιατί από τους χούλιγκαν οπαδούς σας σιτίζεστε με ψήφους. Κατάργηση τώρα όλων των παρατάξεων. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν υπάρχουν παρατάξεις στα πανεπιστήμια. Και να ξεκινήσει πρώτη η ΝΔ, να καταργήσει την ΔΑΠ.

Φτάσαμε να μιλάει για βία η ΝΔ, όταν υπουργός της ΝΔ το 2003 (δεν θέλω να πω όνομα. Είναι αυτός που προστατεύει τους πολίτες από την βία) είχε ρίξει με πυροσβεστήρα τον πρύτανι, για να πάρει έγγραφα. Δηλ. οι βιαστές μιλούν για πάταξη της βίας! Όλοι είστε ίδιοι!

Είστε η κυβέρνηση των παπατζήδων. Πουλάτε παπατζιλίκι στους «ιθαγενείς». Λέτε ότι το ψηφιακό πελατολόγιο αποκάλυψε 70% φοροδιαφυγή, πριν ακόμα εφαρμοστεί!!! Πώς γίνεται αυτό; Πόσο παπατζήδες είστε πια; Πού τα πουλάτε αυτά; πηγαίνετε καλλίτερα να πιάσετε τους λαθρέμπορους και αφήστε τις παπάτζες. Κυνηγάτε τον Έλληνα με φορολόγηση και υπερφορολόγηση. Πείτε μας μια χώρα στην Ευρώπη που συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Και τώρα θεσπίζεται το μπεκρή pass!! Αντί να λέμε στα παιδιά μας να μην πίνουν, έρχεστε εσείς και τους λέτε: «πιείτε τον αγλέορα. Ταλαιπωρείτε και απαξιώνετε τους οδηγούς ταξί, για να γίνονται οι νέοι ακόμα πιο σκνίπα χωρίς τύψεις. Ωραία ιδέα!! Δηλ. θα πληρώνουν οι φορολογούμενοι, για να πίνει κάποιος σε εστιατόρια και μπαρ. Θέλετε να σας πω ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι ότι θέλετε να εξαφανίσετε το ελληνικό ταξί, για τα μάτια της uber. Γιατί;; Είστε υπηρέτης της uber και πολέμιοι του ελληνικού ταξί. Αυτό είστε.

Είστε κυβέρνηση για τα μπάζα. Δίνετε στο «ΜΠΕΚΡΗ PASS» δωρεάν μεταφορά και στους νεφροπαθείς 1,5 ευρώ! Δεν σας νοιάζει η ανθρώπινη ζωή. Δεν σας ενδιαφέρει.

Και αυτό φαίνεται από επιστολή μητέρας 10 παιδιών και ιατρού. Μου γράφει: «….απευθύνομαι σε Απευθύνομαι σε εσάς με την ελπίδα ότι, ως Πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης", θα θελήσετε να αναδείξετε ένα κρίσιμο και παραμελημένο ζήτημα: την αντιμετώπιση των υπερπολύτεκνων οικογενειών από το ελληνικό κράτος.

Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν περίπου 1.600 οικογένειες με έξι ή περισσότερα παιδιά. Παρότι συμβάλλουμε ενεργά στην επίλυση του Δημογραφικού – του μεγαλύτερου κινδύνου για το μέλλον της πατρίδας μας – αντιμετωπίζουμε αδιαφορία, αποκλεισμό και ενίοτε περιφρόνηση. Το κράτος:

»Μας φορολογεί κανονικά, χωρίς καμία πραγματική ελάφρυνση, επειδή συχνά εργάζονται και οι δύο γονείς.

»Μας αποκλείει από επιδόματα και κοινωνικά τιμολόγια λόγω υποτιθέμενου "υψηλού" εισοδήματος, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τον αριθμό των παιδιών.

»Δεν προβλέπει τίποτα για τις ανάγκες μετακίνησής μας: τα αυτοκίνητα που χρειαζόμαστε για τις οικογένειες μας είναι πανάκριβα, τα τέλη ταξινόμησης εξωφρενικά, δεν υπάρχει καμία απαλλαγή ούτε για διόδια, ούτε για Αττική Οδό, ούτε για Εθνική Οδό.

»Το επίδομα γέννας είναι ίδιο είτε γεννά κανείς το πρώτο είτε το δέκατο παιδί.

»Οι φοιτητές μας χάνουν επιδόματα επειδή το οικογενειακό εισόδημα θεωρείται υψηλό, ενώ στην πραγματικότητα διαμοιράζεται σε πολλά άτομα».

Δεν κάνουμε επικοινωνιακή πολιτική στο κοινοβούλιο. Θα φωνάζουμε κάθε φορά που χρειάζεται.

Ό,τι λέγαμε για τον covid και τα εμβόλια και εσείς μας αποκαλούσατε ψεκ, επιβεβαιώνεται. Όλοι εδώ μέσα ήσασταν με την υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Όλα τα κόμματα.

Υπάρχει όμως μία νέα μελέτη, τα αποτελέσματα της οποίας συσχετίζουν τον εμβολιασμό με τα εμβόλια MRNA για τον COVID-19 με την πτώση της γονιμότητας. Η μελέτη εκπονήθηκε από τον Νικ Χούλσερ MPH επιδημιολόγο στο ίδρυμα Mc CULLOUGH.

Η μελέτη έδειξε 33% χαμηλότερα ποσοστά επιτυχών συλλήψεων σε γυναίκες εμβολιασμένες πριν την σύλληψη.

Πού οφείλεται; Στα mRNA! Και παρατηρήθηκαν αποβολές, ενδομήτριος θάνατος, συγγενείς ανωμαλίες, καρδιακή ανακοπή του εμβρύου.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, καθώς υπάρχει μία παγκόσμια τάση υπογονιμότητας, 155 από τις 204 χώρες θα πέσουν κάτω από το επίπεδο αναπλήρωσης του πληθυσμού έως το 2050. Δεν βλέπετε ξαφνικά ανθρώπους να πεθαίνουν; 30χρονοι να πέφτουν κάτω χωρίς λόγο. Οι άνθρωποι δεν είναι νούμερα. Εμείς θα σας πάμε μέχρι τέλους, φτάνει να μας δώσει τη δύναμη ο ελληνικός λαός.

Είστε η κυβέρνηση του διχασμού. Λίγες ώρες πριν πάει ο πρωθυπουργός στην Κρήτη, η Εκκλησία της Κρήτης οδηγείται σε «μετωπική» σύγκρουση με την κυβέρνηση, στην οποία φέρεται να της καταλογίζει πρωτοφανείς παρεμβάσεις. Πρόκειται για ψευδο-ερμηνεία του γγ του ΥΠ.Π.Θ. για να μην εκλεγεί εν ενεργεία μητροπολίτης της Κρήτης, δηλ. ο Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, επειδή δεν τον θέλει ο Βαρθολομαίος. Αλλά βέβαια και επειδή έχει πατριωτικές θέσεις. Γι’ αυτό δεν τον θέλετε. Παρεμβαίνετε παντού, στα εξοπλιστικά, στην οικονομία, στην υγεία. Τώρα θέλετε να παρεμβαίνετε και στον Θεό;;

Και τώρα φέρνετε τον προσωπικό αριθμό. Επειδή έχουμε κάνει πολλές υπαναχωρήσεις και υποχωρήσεις στην αντιδημοκρατική πολιτική της ΝΔ και την αυταρχική επιλογή της για υποχρεωτικότητες, λέμε ξεκάθαρα ότι η Ελληνική Λύση στο θέμα του προσωπικού αριθμού δεν είναι με το προαιρετικό. Δεν θέλουμε καθόλου τον προσωπικό αριθμό, γιατί δεν είναι απαραίτητος.

Για εμάς ισχύει αυτό που έλεγε ο Πλάτωνας: «το να σε κατηγορήσουν, να σε λοιδορήσουν ή να σε υποτιμήσουν, δεν είναι πάντα ένδειξη λάθους. Καμμιά φορά είναι ένδειξη ότι δεν χώρεσες σε ό,τι ήθελαν να είσαι». Μας κατηγορήσατε και μας λοιδωρήσατε γιατί δεν χωράμε στην δική σας λογική. Δεν πειράζει που δεν χωράμε στην δική σας λογική και στο σύστημά σας. Η λογική σας είναι μία λογική αντιλαϊκή και αντιχριστιανική και το σύστημα είναι το αφεντικό σας. Εμάς αφεντικό μας είναι ο Έλληνας! αυτός είναι η πυξίδα μας γιατί είναι πάνω απ’ όλους, πάνω απ’ όλα.