Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:31: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 18:01

Νίκος Καραπάνος: "Τους καφέδες κ. Παπαδόπουλε τους πληρώνετε απο την τσέπη σας ή με χρήματα απο την τσέπη των πολιτών; "

Όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε προς τις κάλπες ο κ. Παπαδόπουλος   διακρίνει οτι το κλίμα νίκης του συνδυασμού "δήμος για τα παιδιά μας" δεν ανατρέπεται και έτσι με τη γνωστή μέθοδος της συκοφάντησης και με πληθώρα δελτίων τύπου  επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.   

Δίνει τα ρέστα του λοιπόν ο κρατικοδίαιτος και διορισμένος υποδιοικητής αυτές τις ημέρες και φυσικά ασχολείται με το πως μέσα απο συκοφαντίες και λάσπη θα οδηγήσει σε ήττα τον συνδυασμό μας.  Χθες με την γνωστή μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα πήρε ένα ποσό απο προμηθευτή του Δήμου που έμοιαζε με ένα αλλο  πλεονάζον και αδιάθετο ποσό απο τον ΚΑΕ που αφορούσε τις πλημμύρες του 2016 και έφτιαξε τα δικά του σενάρια! Δεν θα απαντήσουμε επι της ουσίας όμως για μια ακόμη φορά στον επικεφαλής ενός ανύπαρκτου συνδυασμού που υπογράφει άλλοτε ως επικεφαλής και άλλοτε ως γραφείο τύπου!  Επειδή όλοι ψάχνουμε στο Διαύγεια όμως κ Παπαδόπουλε θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε! 

Καιρό τώρα βρίσκουμε υπέρογκα μάλιστα τιμολόγια απο τον φούρνο απέναντι απο το Νοσοκομείο και φτάνουν φήμες στα αυτιά μας οτι απο εκεί παραγγέλνετε και τους προσωπικούς σας καφέδες! 

Μάλιστα απο συγκεκριμένο προμηθευτή έχουμε στην διάθεση μας τιμολόγια πάνω απο 10.000 ευρώ! 

Έχουμε πολλά σχετικά τιμολόγια με απευθείας ανάθεση!

Βγάλατε και ένα σήμερα μάλιστα...το οποίο επισυνάπτουμε και στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Τους καφέδες κ. Παπαδόπουλε τους πληρώνετε απο την τσέπης σας ή απο τον φούρνο απέναντι απο το Νοσοκομείο; 

Εξηγήστε μας τι είναι αυτο το τιμολόγιο και τι αφορά ο κωδικός προμήθεια καπνού , τσιγάρων και τροφίμων στο φούρνο απέναντι απο το Νοσοκομείο; 

Υ.Γ. Ισχύει οτι εχετε "καπαρώσει"  εδώ και καιρό θέση Γενικού Γραμματέα στο Δήμο μας  αν σας πάνε όλα καλά στις εκλογές; 

Δεν ρωτάμε με ποιόν ..όλοι γνωρίζουν στο Μεσολόγγι!