Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:10: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 10:05

Με ρόλο οι Αιτωλοακαρνάνες Θανάσης Κατερινόπουλος και Κατερίνα Κιτσάκη στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τον ορισμό, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, των νέων επικεφαλής των Τομέων Πολιτικής (Τομεάρχες) και τους αναπληρωτές τους.

Αρκετά είναι νέα πρόσωπα με σημαντικά βιογραφικά στο τομέα τους, η δε σύνθεση θεωρείται ισορροπημένη, καθώς εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του κόμματος, ενώ σημαντικό ρόλο αναλαμβάνουν στενοί συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη.

Το σχήμα των τομεαρχών του ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να μην έχει και αιτωλοακαρνάνικο χρώμα.

Μπορεί ο Θανάσης Κατερινόπουλος να σκοπεύει να πολιτευτεί στην Αττική και όχι στην Αιτωλοακαρνανία, αναλαμβάνει όμως αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη.

Επιπλέον, ρόλο αναπληρώτριας γραματέως στον Τομέα Ισότητας, αναλαμβάνει η γνωστή δικηγόρος Κατερίνα Κιτσάκη, πρώην πολιτευτής στην Αιτωλοακαρνανία, με έντονη παρουσία και δράση για τα δικαιώματα των γυναικών.

Σημειώνεται ότι στα στελέχη που θα πλαισιώσουν τους τομείς πολιτικής του κόμματος περιλαμβάνονται και πρόσωπα – “έκπληξη”, ιδιαίτερα προβεβλημένα λόγω της επαγγελματικής τους ιδιότητας, όπως η Κατερίνα Λάσπα, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, και ο ηθοποιός Νίκο Ορφανός.

sinidisi.gr