Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  7:38: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 14:54

“Έκλεισε” το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία

Τη Δευτέρα στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας, ως γνωστόν, υπήρξε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη για τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τους συντονιστές των Τοπικών Οργανώσεων και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Ανακοινώθηκε ότι το αντικείμενο “ήταν η συζήτηση επί της διαδικασίας κατάρτισης του ψηφοδελτίου του κινήματος στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές”.

Αυτό που δεν ανακοινώθηκε είναι… όλο το ζουμί. Τα ονόματα των υποψηφίων που είναι σίγουροι δηλαδή!

Οι πληροφορίες λοιπόν λένε ότι ο κ. Σαλαγιάννης τα ανακοίνωσε επισήμως, απλά με τη δέσμευση να μην κυκλοφορήσουν. Και είναι τα ονόματα των Κωνσταντόπουλου, Σταρακά, Γάκη, Κατσαρή, Τρυφιάτη και Πιστιόλη.

Μπορεί να αναμένονται μερικές “πινελιές” ακόμη, όμως σε γενικές γραμμές… αυτό είναι.

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα διαλέξουν και θα πάρουν.

Η μόνη εκκρεμότητα που έχει απομείνει είναι το αν θα ανακοινωθεί ως κεντρική γραμμή η συνεργασία μετεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε ποιες περιοχές θα υπάρχουν αυτόνομες κάθοδοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές και σε ποιες θα πάνε με κοινούς υποψηφίους.

Επισήμως το κόμμα θα περιμένει την Κεντρική Επιτροπή της 20ης Νοεμβρίου αλλά πλέον οι επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει από τους ενδιαφερόμενους με δεδομένο ότι θα υπάρξει συμπόρευση κι αυτό δεν αλλάζει.

sinidisi.gr