Τετάρτη, 4η Οκτωμβρίου 2023  7:48: μμ
maue poy psifizeis  μάθε που ψηφίζεις  
  rss button fb button fb button

σελιμας γιαννης

κωστας πιστιολας

κωστακοπουλος χρηστος

κουτσουπιά κατερίνα

χηρας τρυφωνας

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 19:27

Κωμικές δηλώσεις από έναν αστείο υπουργό μιας γελοίας κυβέρνησης – Α.Γεωργιάδης: «Δείγμα ανάπτυξης η μεταγραφή Μαρσέλο»

«Δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα αν ο τόπος ήταν μπίχλας»!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήρε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεταγραφή του μεγάλου Βραζιλιάνου άσου Μαρσέλο και μέχρι εδώ, όλα καλά, αν και δεν είναι και τόσο σύνηθες ένας υπουργός να συγχαίρει έναν πρόεδρο ομάδας για μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή.

Ούτε επί Κοσκωτά δεν είχαν γίνει αυτά.

Το ότι όμως συνέχισε και συσχέτισε την μεταγραφή (πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, επαναλαμβάνουμε) με την ανάπτυξη της Ελλάδας, αυτό μόνο ένας κωμικός υπουργός θα μπορούσε να το κάνει.

Και μάλιστα στο κανάλι του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, του Βαγγέλη Μαρινάκη! Αυτό λέγεται και «γλύψιμο», εκτιμούμε…

Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεταγραφή του Μαρσέλο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος μπακ δεν θα ερχόταν να παίξει στον Ολυμπιακό αν η Ελλάδα ήταν τόπος μπίχλας!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Τεράστιος παίκτης., Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Έπαιξε ρόλο το όνομα της Ελλάδας. Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο.  Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».

Έτσι λοιπόν η Ελλάδα των 400 δισ. χρέους, του 197% ελλείματος, η πτωχευμένη Ελλάδα του -20% ανάπτυξη μεσοσταθμικά την τελευταία 12ετία, η Ελλάδα του FoodPass και των άλλων επιδομάτων για καύσιμα κλπ. αυτή η Ελλάδα «πάει μπροστά» επειδή ένας γνωστός ποδοσφαιριστής της επέλεξε να έρθει σε μία ποδοσφαιρική ομάδα της!

Το ότι ο πρόεδρος της ομάδας πλήρωσε όσα ήθελε ο ποδοσφαιριστής για να υπογράψει και έτσι ήρθε, αυτό δεν μετράει! Ήρθε επειδή ο Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης έχουν «απογειώσει» την ανάπτυξη στην Ελλάδα!

Δηλαδή όταν είχε μεταγραφεί ένας Λάγιος Ντέταρι ή ένας Τζιοβάνι, κανονικά θα έπρεπε να είμασταν οικονομική υπερδύναμη!

Πόσο κωμικοί και γελοίοι μας κυβερνούν…

 
Διαβάστηκε 276 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 19:46