Δευτέρα, 28η Νοεμβρίου 2022  1:12: πμ
rss button rss button fb button fb button
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 23:05

Το πρόγραμμα των περιοδειών της Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ (Παρ 15 - Τρι 19/7/2022)

Περιοδείες, εξορμήσεις και εκδηλώσεις, διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, τις επόμενες μέρες, στο νομό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

Παρασκευή 15 Ιούλη:

·        Η Κ.Ο. Τριχωνίδας, θα περιοδεύσει στα χωριά Παναιτώλιο, Καινούριο, Παραβόλα, Παντάνασσα, στις 20:00, με επικεφαλής τον Βασίλη Κολλιώνη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέας της Κ.Ο. Τριχωνίδας.

Σάββατο 16 Ιούλη:

·        Οι Κ.Ο. Μεσολογγίου και Αιτωλικού-Οινιάδων, θα περιοδεύσουν, στις 20:00, στα χωριά Γουριά και Πεντάλοφο, με επικεφαλείς, τους Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου και το Γιώργο Χασιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Αιτωλικού-Οινιάδων.

·        Η Κ.Ο. Ακτίου-Βόνιτσας, θα περιοδεύσει στο χωριό Θήριο, στις 11:00 πμ,  με επικεφαλής, το Νίκο Μωραΐτη μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κυριακή 17 Ιούλη:

·        Η Κ.Ο. Αμφιλοχίας και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αμφιλοχίας, διοργανώνουν, στις 20:30, εκδήλωση για τη νικηφόρα Μάχη του ΕΛΑΣ στην Αμφιλοχία (12-13 Ιούλη 1944). Θα μιλήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, στην πλατεία της πόλης.

Θα ακολουθήσει, ο θεατρικός μονόλογος «Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17», (απόδοση: Σταματίνα Πιτσούλια, πιάνο: Έλενα Γκάτση).

·        Η Κ.Ο. Μεσολογγίου, θα περιοδεύσει, στις 20:00, στα χωριά Μούσουρα, Ελληνικά με επικεφαλής, το Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου.

Δευτέρα 18 Ιούλη:

·        Οι Κ.Ο. Μεσολογγίου και Αιτωλικού-Οινιάδων, θα περιοδεύσουν, στις 20:00, στο χωριό Νεοχώρι, με επικεφαλείς, τους Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου και το Γιώργο Χασιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Αιτωλικού-Οινιάδων.

·        Η Κ.Ο. Ξηρομέρου, θα περιοδεύσει, στις 20:00, στα χωριά Βάρνακα και Κανδήλα, με επικεφαλής, το Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Ξηρομέρου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τρίτη 19 Ιούλη:

·        Οι Κ.Ο. Μεσολογγίου και Αιτωλικού-Οινιάδων, θα περιοδεύσουν, στις 20:00, στο χωριό Κατοχή, με επικεφαλείς, τους Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου και το Γιώργο Χασιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Αιτωλικού-Οινιάδων.

·        Η Κ.Ο. Ξηρομέρου, θα περιοδεύσει, στις 20:00, στα χωριά Χρυσοβίτσα και Πρόδρομο, με επικεφαλής, το Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Ξηρομέρου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

sinidisi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 23:07

BLACK FRIDAY