Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:31: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 22:38

Αγρίνιο: Εκλέγονται όλοι όσοι έθεσαν υποψηφιότητα για σύνεδροι στο επερχόμενο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Κάλπες στήθηκαν το Σαββατοκύριακο στον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά και πανελλαδικά, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο του κόμματος, το οποίο θα γίνει από 14 έως 17 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στην Αθήνα.

Στο Αγρίνιο εκλέγονται όλοι οι υποψήφιοι σύνεδροι (και οι 80 δηλαδή) που έβαλαν υποψηφιότητα, καθώς η συμμετοχή των στελεχών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κατά πολύ κάθε προσδοκία!

Σημαντικό στοιχείο είναι πως η συμμετοχή στις εκλογές αυτό το Σαββατοκύριακο για τους συνέδρους ήταν τρείς φορές μεγαλύτερη από την προηγούμενη φορά!

Το μήνυμα που έδωσε στα ΜΜΕ ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αφού ψήφισε έχει ως εξής: 

«Χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε όλη την Ελλάδα αυτές τις μέρες ψηφίζουν για να εκλέξουν τους συνέδρους τους για το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που φιλοδοξούμε να είναι ένα συνέδριο τομής, ένα συνέδριο το οποίο θα θέσει τις βάσεις ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή

Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, ανανεωμένο, ελκυστικό, ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, μαζί με την κοινωνία, για τη μεγάλη ανατροπή, την μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές, προκειμένου να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία, σε μια περίοδο που δυστυχώς εκ νέου χειμάζεται.

Είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που πιστεύουμε ότι θα δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις».

Αιτωλοακαρνανία: Κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο του κόμματος Αιτωλοακαρνανία: Κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο του κόμματος

sinidisi.gr