Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:24: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 20:35

Μωραΐτης: Ο Μητσοτάκης ασκεί προσωπική εξωτερική πολιτική και μυστική διπλωματία

Μωραΐτης: Ο Μητσοτάκης ασκεί προσωπική εξωτερική πολιτική και μυστική διπλωματία

Συζήτηση στη βουλή για το Αθλητικό Νομοσχέδιο, αλλά ως είθισται σε κάθε νομοσχέδιο σχολιάζεται και η τρέχουσα επικαιρότητα.

Στη συζήτηση αυτή ο Θ. Μωραΐτης, ως αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος για τον Αθλητισμό, είχε αρκετή δουλειά, ωστόσο δεν απέφυγε και αυτός να σχολιάσει την επικαιρότητα στρέφοντας τα πυρά του προς την κυβέρνηση.

«H κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Η επιτελική κυβέρνηση των αρίστων απέτυχε παταγωδώς σε όλα:

Στην αντιμετώπιση της πανδημίας, της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης. Στο μόνο που αποδείχθηκε επιδέξια, είναι στην εξυπηρέτηση των ντιλς του Μαξίμου ΑΕ» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία.

Ενώ αναφερόμενος στην ουκρανική κρίση εκτίμησε ότι «ο πόλεμος στην Ουκρανία επιβεβαίωσε, όμως, και το πόσο επικίνδυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας.

Θεωρεί την Ελλάδα τσιφλίκι του, ασκεί προσωπική εξωτερική πολιτική και μυστική διπλωματία, βάζοντας τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Αντί να κάνει την Ελλάδα μέρος της λύσης, την έκανε μέρος του προβλήματος, στέλνοντας πολεμικό υλικό στην Ουκρανία».

«Η μόνη λύση» σύμφωνα με το Θ. Μωραΐτη «για να παραμείνει η χώρα μας γέφυρα ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας, είναι μια νέα, προοδευτική κυβέρνηση, που θα αναδείξει πολύ σύντομα ο ελληνικός λαός, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr