Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:40: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 09:57

Αλέξης Τσίπρας στην Κωνσταντινούπολη – Ξενάγηση στα αξιοθέατα και γεύμα με τον Δημήτρη Πέλκα

Οι βόλτες του Αλέξη Τσίπρα στην τουρκική μεγαλούπολη – Παρακολούθησε ποδοσφαιρικό αγώνα και δείπνησε με τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε και την οικογένειά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε το τριήμερος της Καθαράς Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη, οικογενειακά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέρασε χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του στην Τουρκία, όπως αποκάλυψε η σελίδα στο Facebook «xenagos Konstantinoupoli», προφανώς οι άνθρωποι που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για να τον ξεναγήσουν στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα, πόσταραν και αρκετές φωτό από την παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη και τις επισκέψεις τους σε αξιοθέατα της πόλης.

Η ανάρτηση:

«07/03/2022 Ξενάγηση χωρίς πρωτόκολλα αλλά οικογενειακά αυτό το τριήμερο είχα την ευκαιρία να ξεναγήσω και να γνωρίσω από κοντά τον πρόεδρο του κόμματος Σύριζα και πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Αλέξη Τσίπρα Ευχαριστώ πολύ και καλή αντάμωση».

Αλέξης Τσίπρας: Γεύμα με τον Δημήτρη Πέλκα

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (6/3) στο Στάδιο Σουκρού Σαράτσογλου και παρακολούθησε το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα με την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος Τράμπζονσπορ των Μανώλη Σιώπη και Τάσου Μπακασέτα.

Ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Κυριακής γευμάτισε με τον Δημήτρη Πέλκα, τους γονείς του, Μάκη και Ειρήνη και την σύντροφο του διεθνή μεσοεπιθετικού, Κυβέλη Μάρδα. Θυμίζουμε πως ο πατέρας της αγαπημένης του Πέλκα, Δημήτρης Μάρδας, είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και Υφυπουργός Εξωτερικών επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Πέλκα:

protothema.gr