Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:40: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 19:11

Πολάκης: Μόλις γίνουμε κυβέρνηση θα επαναπροσλάβουμε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

«Θανάση Πλεύρη βρες τρύπα να κρυφτείς γιατί είσαι ο υπουργός που σε 5,5 μήνες έχουμε 11 χιλιάδες νεκρούς» είπε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας.

O Παύλος Πολάκης υποσχέθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα επαναπροσλάβει τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, επειδή αρνούνται να εμβολιαστούν.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη είπε: «Θανάση Πλεύρη βρες τρύπα να κρυφτείς γιατί είσαι ο υπουργός που σε 5,5 μήνες έχουμε 11 χιλιάδες νεκρούς. Δεν υπάρχει αυτό το ρεκόρ. Αυτά είναι τα αποτελέσματά σας γιατί δεν κάνατε όσα σας λέγαμε για τα φάρμακα και τις ΜΕΘ. Μην τολμήσεις Πλεύρη να απολύσεις κανέναν υγειονομικό. Δεν περισσεύει κανείς. Θα τους επαναπροσλάβουμε την πρώτη ημέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Πλεύρης απαντώντας σε ανακοίνωση του τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας επειδή αρνούνται να εμβολιαστούν είχε αναφέρει πως «Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των υγειονομικών που έχουν εμβολιαστεί και με πίστη στην επιστήμη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Με στοχευμένα μέτρα, τα οποία στο σύνολό τους καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού έχει φθάσει στον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί χωρίς προσχήματα την πλήρη κάλυψη στους αντιεμβολιαστές. Με την ανακοίνωσή του ο κ. Ξανθός εκφράζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εμβολίων, όπως καιρό τώρα μας αποκαλύπτει ο κ. Πολάκης. Στηρίζει την τραγική μειοψηφία υγειονομικών κατά του εμβολιασμού και τους παρέχει απλόχερα την πολιτική του αγκαλιά».

agrinionews.gr