Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:25: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 23:19

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Να ζητήσετε συγγνώμη για την άθλια σκευωρία Novartis»- Η αναφορά σε Σαλμά

Απορρίφθηκε με 156 «κατά» η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. Συνολικά ψήφισαν 299 βουλευτές. Κατά της πρότασης δυσπιστίας ψήφισαν οι 156 βουλευτές της ΝΔ, υπέρ 142 βουλευτές της αντιπολίτευσης, ενώ υπήρξε και ένα «παρών», που προέρχεται από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και για την υπόθεση Novartis κάνοντας λόγο για «την πιο άθλια σκευωρία που κατασκευάστηκε» και καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγνώμη.

«Δύο πρώην πρωθυπουργοί, 4 στελέχη του κόμματός μας (Αβραμόπουλος, Σαλμάς, Λυκουρέντζος, Γεωργιάδης), στοχοποιήθηκαν στο πλαίσιο αυτής της σκευωρίας. Η πιο άθλια σκευωρία που κατασκευάστηκε ποτέ. Ντροπή σας! Μας κάνετε και κηρύγματα για το κράτος δικαίου» είπε και πρόσθεσε: «Δεν έχω πολλά να πω περί δημοκρατίας για αυτούς που στοχοποίησαν 10 κορυφαία πολιτικά πρόσωπα. Η αθλιοδέστερη σκευωρία με το όνομα Novartis. Κατηγορούνται πια γιατί δημοσίευσαν ψεύτικά στοιχεία, όχι για την άποψή τους. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι συμμορία».

agrinionews.gr