Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:34: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 14:31

P.McCullough: «Αυτό είναι το σχέδιο για τον Covid-19 - Ακολουθούν τα τέσσερα βήματα των Ναζί - Δείτε ποια είναι»

«Σεισμό» προκάλεσαν τα όσα είπε ο γνωστός Αμερικανός καρδιολόγος, Peter Andrew McCullough, στον Joe Rogan, καθώς ένα συγκεκριμένο κομμάτι της συνέντευξης του ήταν η αιτία για να διαγραφεί το βίντεο από τα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το YouTube.

Συγκεκριμένα σε ένα σημείο της συνέντευξης του ο γιατρός αναφέρθηκε στο σχέδιο που ακολουθούν οι ηγέτες για τον Covid-19 και σύγκρινε τα όσα ζούμε με τη Ναζιστική Γερμανία.

Έκανε λόγο για γιατρούς που δεν μιλάνε για όλα αυτά που γίνονται και για νοσηλεύτριες, οι οποίες είναι πιο αφυπνισμένες από τους γιατρούς!

Τόνισε πως πολιτικοί, θρησκευτικοί και άλλοι ηγέτες είναι κάτω από έναν «Μαζικό Σχηματισμό Ψύχωσης».

Ο Peter Andrew McCullough συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Δίνω τα εύσημα, στον Dr Matthias Desmond του Πανεπιστημίου της Γάνδης στο Βέλγιο και πρόσφατα στον γιατρό Mark Mcdonald,- ψυχίατρο από το Λος Άντζελες. Ο Mark Mcdonald εξέδωσε ένα νέο βιβλίο “Οι Ηνωμένες Πολιτείες του φόβου”, περιγράφοντας το πως αναπτύχθηκε η μαζική ψύχωση. Αυτό που οι ακροατές μας πρέπει να γνωρίζουν, είναι ότι η “μαζική ψύχωση” υπάρχει όταν, μια ομαδική σκέψη που αναπτύσσεται τόσο δυνατά, έτσι ώστε να οδηγεί σε κάτι φρικτό!

Το παράδειγμα είναι όταν στη Ναζιστική Γερμανία, οι άνθρωποι έμπαιναν σε θαλάμους αερίων και πέθαιναν.

Αυτό γίνεται με τέσσερα πράγματα:

  • Περίοδος παρατεταμένης απομόνωσης –lockdown (συνέβη)
  • Αφαιρέθηκαν από τους ανθρώπους πράγματα, τα οποία συνήθιζαν να απολαμβάνουν (συνέβη)
  • Πρέπει να υπάρχει μόνιμα, συνεχόμενο αιωρούμενο άγχος! Όλοι αυτοί οι κύκλοι ειδήσεων, όλοι οι θάνατοι και οι νοσηλείες όλο και περισσότερο, οι παραλλαγές, τα είδη μεταλλάξεων, όλα όσα θα μπορούσαν να τρομάξουν τους ανθρώπους, παίζονται ξανά και ξανά (συμβαίνει).
  • Το αποκορύφωμα. Στο τελείωμα, πρέπει να υπάρχει μια ενιαία λύση που να προσφέρεται από μια οντότητα που έχει εξουσία (έπεται, το παρόν εμβόλιο είναι απλά μία πρόβα)».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του

pronews.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 621 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 14:35