Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:40: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 11:01

Μητσοτάκη πρόσεξε!

Πρωθυπουργέ της χώρας πρόσεξε! Ακολουθείς μια εξωφρενικά αρνητική πορεία στην αντιμετώπιση όλων των βασικών θεμάτων που απασχολούν την πατρίδα και τον λαό της.

Συνεχής υποχώρηση στις ορέξεις, τις προκλητικές κινήσεις και την διεκδικητική ρητορική των Τούρκων, απόλυτη απαξίωση της χώρας μας στα διεθνή φόρα (ΟΗΕ-ΝΑΤΟ-ΕΕ), πλήρης και ντροπιαστική αποδοχή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, απόλυτα προδοτική στάση στον σταδιακό εποικισμό της χώρας μας από εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους εισβολείς οπαδούς του Ισλάμ.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γίνεσαι φανατικός υποστηρικτής της επαίσχυντης εργαλειοποίησης του λεγόμενου κορωνοϊού από τους γνωστούς ζάμπλουτους και ισχυρούς της γης, καταστρέφοντας την οικονομία των πολιτών και της χώρας, φέροντας σε σύγχυση όλη τη ιατρική κοινότητα και διχάζοντας αδίστακτα και καταστροφικά τον Ελληνικό λαό, εφαρμόζοντας μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα του φόβου του θανάτου με τα σκανδαλωδώς καλοπληρωμένα από την κυβέρνησή σου ΜΜΕ.

Πρόσεξε! Δεν έχεις το δικαίωμα να καταπατείς το Σύνταγμα και τους διεθνείς κανόνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στο όνομα δήθεν της προστασίας της δημόσιας υγείας. Οι νόμοι και τα διατάγματα που βγάζεις καθημερινά για να καλύψεις τις ενέργειές σου και τις ενέργειες αυτών που σε ακολουθούν, είναι διεθνώς και εθνικά παράνομα και αντισυνταγματικά.

Αυτοί που ακολουθούν εσένα και τις επιταγές της κυβέρνησής σου, το κάνουν καθαρά από κομματικό ή προσωπικό συμφέρον ή γιατί τους εξαφάνισες κάθε κριτική σκέψη με την απίστευτη -σταλινικού τύπου- προπαγάνδα, μη αφήνοντάς τους άλλη επιλογή. Κανείς επομένως δεν σε πιστεύει ότι ξαφνικά μας λάτρεψες και θέλεις να μας σώσεις και μάλιστα με τη βία!

Το Σύνταγμα και διάφοροι σχετικοί νόμοι, έτσι όπως τους δομήσατε εσείς οι πολιτικές φατρίες τις τελευταίες δεκαετίες, σου παρέχουν τη δυνατότητα της μονοκρατορίας. Ένας πρωθυπουργός στη Ελλάδα, δυστυχώς, μπορεί να κάνει ότι θέλει, αφού κατέχει την εκτελεστική εξουσία και ελέγχει απόλυτα την νομοθετική και την δικαστική! Αυτό όμως δεν πρέπει να σε φουσκώνει με «φανφαρονισμό» τύπου Μουσολίνι. Μην οδεύεις προς πλήρη φασισμό, -είναι πολύ εύκολο με τον δρόμο που έχεις πάρει-, γιατί αυτό θα σε καταστρέψει, συμπαρασύροντας και την χώρα μας.

Πρόσεξε! Οι σοφοί παππούδες μας έλεγαν πως όταν κάποιος, υπερεκτιμώντας τις ικανότητες και τη δύναμή του (πολιτική, στρατιωτική ή οικονομική), συμπεριφερόταν με βίαιο, αλαζονικό και προσβλητικό τρόπο απέναντι στους άλλους, στους νόμους της πολιτείας και κυρίως απέναντι στον άγραφο θεϊκό νόμο -που επέβαλλαν όρια στην ανθρώπινη δράση-, διέπραττε «ὕβριν», δηλ. παρουσίαζε συμπεριφορά με την οποία επιχειρούσε να υπερβεί τη θνητή φύση του και να εξομοιωθεί με τους θεούς, με συνέπεια την προσβολή και τον εξοργισμό τους και στη συνέχεια την σκληρή τιμωρία του υβριστή.

Επιπλέον ο παππούς μας Αγάθων είπε το εξής ρεαλιστικό-σοφό: «Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι. Πρώτον, ότι ανθρώπων άρχει, δεύτερον ότι κατά νόμοις άρχει και τρίτον ότι ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ=δεν διοικεί πάντα». Όλοι οι σκληροί άρχοντες διαχρονικά νόμιζαν ότι θα κυβερνούν για πάντα, αλλά τελικά όλοι έπεσαν προκαλώντας πάταγο!

Δεν ξέρω τι εντολές πιθανόν έχεις πάρει από τις γνωστές Λέσχες, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι, εδώ δεν είναι ένα οικόπεδο που μπορείς να το παίξεις στο διεθνές πολιτικοοικονομικό χρηματιστήριο. Εδώ είναι η Ελληνορθόδοξη Ελλάδα! Και η Ελλάδα έχει αφεντικό, κι αυτό είναι ο κάθε Έλληνας πολίτης! Δεν ανήκει σε εσένα ούτε σε κανένα άλλο πολιτικό.

Εσύ, όπως και οι άλλοι πολιτικοί ταγοί, τους οποίους εμπιστεύεται ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του, είσαι διαχειριστής της εξουσίας, όχι αφεντικό της Πατρίδας. Και έχεις χρέος να εργαστείς σκληρά για την πρόοδό της και να την παραδόσεις καλύτερη από ότι την παρέλαβες.

Πρόσεξε! Εδώ δεν είναι μια τυχαία χώρα του πλανήτη. Εδώ είναι χώρα ορόσημο, πατρίδα των θεών, των ηρώων, των σοφών, κοιτίδα του σύγχρονου πολιτισμού, λίκνο της Δημοκρατίας, μητέρα των ιδεών και των επιστημών. Τα χώματα  δε αυτά που πατάμε είναι ιερά, είναι ποτισμένα από αρχαία και πρόσφατα αίματα προγόνων, φυσικό λίπασμα του δέντρου της λευτεριάς.

Και μη μας «κουνάς το δάκτυλο», μην απειλείς, μην εφαρμόζεις βία, ούτε καν απειλή βίας. Ο Έλληνας υπακούει αλλά μέχρι ενός σημείου. Και όταν ξεσηκώνεται δεν μπορείς να τον συγκρατήσεις. Σαρώνει τα πάντα σε παραλήρημα χαράς!

Μητσοτάκη πρόσεξε! Συμβουλή σου δίνω σαν μεγαλύτερος και σαν απόστρατος Στρατηγός, με εγχώρια και διεθνή εμπειρία ζωής και εργασίας.

Νίκος Ταμουρίδης

Αντιστράτηγος (ε.α) - Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ  

φωτο: lifo.gr

Διαβάστηκε 681 φορές