Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:11: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 13:50

Η δολοφονία της οικογένειας!

Ο εθνικός και κοινωνικός μηδενιστής ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόσφατα σχέδιο νόμου για «τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»! Δεν έφτανε το λεγόμενο «σύμφωνο συμβίωσης» των ομοφύλων, που έφερε λίγο πριν το τέλος του «έτους της εθνικής ντροπής 2015» και που ψηφίστηκε από το μείζον των βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων επιφέροντας καίριο πλήγμα κατά του ιερού θεσμού της ελληνικής οικογένειας, τώρα επιδιώκει να διαλύσει παντελώς τον θεσμό αυτόν! Δεν αρκεί η «παρά φύσιν» ένωση ανθρώπων ή και η αλλαγή φύλου (!) που επίσης έχουν ανερυθρίαστα νομοθετήσει ανατρέποντας την φύση, τώρα θέλουν να μεγαλώνουν παιδιά σε αφύσικο οικογενειακό περιβάλλον, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ανατροφή τους και τις οικογένειες που αυτά θα δημιουργήσουν στο μέλλον.

Αμέσως μετά, με περισσό ζήλο και ουσιαστικά επικροτώντας την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο και τα μέλη της «Επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+»! (θαυμάστε πρόοδο, ενώ δεν έχουμε Εθνική Στρατηγική για τα μείζονα εθνικά θέματα). Επιπλέον συνυπέγραψε σχετική επιστολή με άλλους ευρωπαίους ηγέτες υποστηρίζοντας την διαφορετικότητα και την ισότητά τους. Έκανε δε και δηλώσεις περί διαχωρισμών, κοινωνικού αποκλεισμού, μίσους, μισαλλοδοξίας και διακρίσεων εις βάρος τους (αλήθεια, που τα είδε όλα αυτά στη χριστιανική Ελλάδα που σέβεται και αγαπά τον κάθε άνθρωπο;).

Βλέπουμε λοιπόν, ένα συνονθύλευμα πολιτικών αποτελούμενο από δήθεν προοδευτικούς, εθνομηδενιστές, δειλούς, άθεους και απάτριδες να εκτελούν, όπως φαίνεται, τα καθήκοντά τους απέναντι στους ξένους πάτρωνές τους διαλύοντας την ελληνική οικογένεια! Ήδη έχουν διαλύσει την κοινωνική συνοχή της αείποτε ελληνορθόδοξης Ελλάδας με τις εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες οπαδούς του Ισλάμ, με τους οποίους εποικίζουν παρανόμως την ιερή χώρα μας!

Προσωπικά τάσσομαι απέναντι με όλη μου τη δύναμη και διαφωνώ απόλυτα με όλη αυτή την «ΛΟΑΤΚΙ-λαγνία». Για ένα πολύ απλό και λογικό λόγο:

-Είναι δεδομένο (και όποιος δεν το δέχεται είναι κοινωνικά και επιστημονικά τυφλός) ότι οι «ιδιαιτερότητες» των ομοφύλων είναι «παρά φύσιν», αφού η φύση έχει ως αρχές της την ισορροπία και την διαιώνιση των ειδών και αυτές οι αρχές έχουν αποτυπωθεί στο σώμα των ανθρώπων και των ζώων με τις διαφορές κάθε φύλου και έχουν ενσωματωθεί στην κοινωνική ζωή με τη συνεύρεση ανθρώπων διαφορετικού φύλου.

-Επιπλέον, κατά τον Αριστοτέλη, επιδίωξη της ζωής του ανθρώπου είναι η ευτυχία, η οποία επιτυγχάνεται δια των αρετών.  Η απόκτηση των αρετών προϋποθέτει φύση κανονική, μάθηση σωστή και άσκηση επίμονη και μακροχρόνια.

Δεν  μπορεί λοιπόν κάποιοι με την πολιτική τους δύναμη, αδιαφορώντας για την φυσική τάξη, να θέλουν να επιβάλλουν ως «κατά φύσιν» το «παρά φύσιν», ως κανονικό το ακανόνιστο, ως ομαλό το ανώμαλο, ως ίσιο το στραβό, ως ευθεία την τεθλασμένη.

Ας ζει ο καθείς όπως και με όποιον θέλει, το σέβομαι, ας κάνει τις όποιες επιλογές του, το δέχομαι, χωρίς όμως να προκαλεί, κανείς δεν το απαγορεύει ούτε το μάχεται. Γιατί όμως αυτό να γίνεται επίσημα, με κρατική νομοθέτηση, ξεπερνώντας τα όρια, παραβαίνοντας τους φυσικούς νόμους και διαλύοντας την έννοια της οικογένειας, που είναι η κοινή ζωή ενός άνδρα και μιας γυναίκας με σκοπό την ηθική τους τελείωση, την από κοινού αντιμετώπιση των πάσης φύσεως θεμάτων και την διαιώνιση του είδους;

Γιατί θα πρέπει η πολιτεία να λέει ΝΑΙ σε οποιοδήποτε αίτημα ισχνών μειοψηφιών, παραβιάζοντας τα δικαιώματα των συντριπτικών πλειοψηφιών; Ακόμη κι αν θεωρεί ότι είναι θέμα σεβασμού της «διαφορετικότητας», γιατί να πει ναι; Υπάρχει και το ΟΧΙ της αγάπης!

Γιατί να υπακούει η Ελλάδα σε κάθε ξενόφερτη οδηγία ή κάθε ύπουλη εντολή από τους εντολείς της Δύσης, της Ευρώπης;

Αλλά, ποιας Δύσης; Ποιας Ευρώπης; Της κόρης της Ύβρεως; Της οικτρά αποτυχημένης πολυπολιτισμικότητας; Του ψευδεπίγραφου ουμανισμού; Της σύγχρονης οικονομικής και κοινωνικής γκιλοτίνας; Αυτής που νομιμοποιεί την παιδοφιλία και την κτηνοβασία και κάθε είδους ανωμαλία, στο πλαίσιο δήθεν της ιδιωτικής ελευθερίας; Ποιας ελευθερίας; Αυτής που μας έχουν ήδη αυταρχικά στερήσει και ετοιμάζονται σε λίγο μέσω της κάρτας του πολίτη και των πολυδιαφημισμένων «τσιμπημάτων» να μας μεταμορφώσουν σε «μαρκαρισμένα» ζώα;

Ας δούμε λοιπόν κατάματα την αλήθεια. Θέλουν να μας διαλύσουν τελείως! Η πατρίδα μας δέχεται ένα ανηλεή πόλεμο από τους σύγχρονους βάρβαρους με την ανοχή και την συνενοχή των ντόπιων εντολοδόχων τους. Ο βασικός στόχος τους είναι η ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας. Αφού κτύπησαν και διέλυσαν την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνική συνοχή, τώρα δολοφονούν τον ιερό πυλώνα της δόμησης του ελληνορθόδοξου χαρακτήρα, την ευλογημένη ελληνική οικογένεια.

Αντιστεκόμαστε στην μηδενιστική αυτή λαίλαπα με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις!

Αντιστράτηγος (ε.α) Νίκος  Ταμουρίδης

Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ

φωτο: paidorama.com

Διαβάστηκε 639 φορές