Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:54: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 10:01

Γιούρι Γκέλερ: “Είδα στη NASA κομμάτι από UFO, βοήθησα την Αγγλία να κερδίσει στο Euro 2020”

Ο Γιούρι Γκέλερ υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι είδε σε εγκαταστάσεις της NASA ένα κομμάτι από «UFO που είχε συντριβεί», πριν από δεκαετίες.

Ο γεννημένος στο Ισραήλ «μάγος» υποστηρίζει ότι έχει κάνει τα πάντα. Από το να λυγίζει κουτάλια μέχρι να βοηθήσει τον Μπόρις Τζόνσον να εκλεγεί και το Ever Given- που είχε μπλοκάρει τη Διώρυγα του Σουέζ- να «ξεκολλήσει».

Τις τελευταίες ημέρες υποστηρίζει ότι βοήθησε την Αγγλία να κερδίσει τη Γερμανία στο ματς του Euro 2020, ενώ με διαδοχικές δηλώσεις του σε διάφορα ΜΜΕ μιλά για την «επαφή» του με κάτι που δεν προέρχεται από τον πλανήτη μας.

Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι προσκλήθηκε σε εγκαταστάσεις της NASA στο Μέριλαντ, το 1974, έπειτα από γνωριμία του με τον Αμερικανό αστροναύτη Έντγκαρ Μίτσελ. Εκεί, συναντήθηκε με τον Γερμανό μηχανικό αεροδιαστημικής, Βέρνερ φον Μπράουν.

Στο γραφείο του τελευταίου, του έδειξαν ένα κομμάτι μετάλλου, που έβγαλαν από χρηματοκιβώτιο. «”Ανέπνεε”, ήταν τρισδιάστατο και είχε ένα χρώμα που ποτέ δεν είχα ξαναδεί, αλλά ήταν μέταλλο. Έβαλα το χέρι μου πάνω του και συνειδητοποίησα αμέσως ότι δεν ήταν από αυτό τον πλανήτη. Ο Φον Μπράουν είπε ότι είχα δίκιο και ότι ήταν από UFO που είχε συντριβεί», υποστήριξε ο Γκέλερ μιλώντας στην Jerusalem Post, ενώ συμπλήρωσε ότι ποτέ δεν έμαθε από πού ήταν αυτό το «κομμάτι UFO».

Στη συνέχεια είπε ότι τον πήγαν σε ένα κτίριο, κατέβηκαν τρεις σκάλες, έβαλαν προστατευτική στολή και μπήκαν σε ένα δωμάτιο ψύξης. «Αλλά εδώ είναι η κόκκινη γραμμή μου. Δεν μπορώ να σας πω τι είδα εκεί. Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας. Τι μπορεί να είχαν σε ψύξη;», συμπλήρωσε.

Σε άλλες δηλώσεις, που δημοσίευσε η Daily Star, υποστήριξε ότι η Γη είναι σε «επικοινωνία» με εξωγήινους εδώ και περίπου 50 χρόνια. Στις δηλώσεις του επιμένει ότι μια ομάδα ισχυρών- ανάμεσά τους ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπαράκ Ομπάμα- ξέρουν πολλά περισσότερα για τους εξωγήινους από αυτά που αποκαλύπτουν.

Όσο για τη νίκη της Αγγλίας επί της Γερμανίας στο Euro 2020, μιλώντας στην Jewish Telegraph υποστήριξε ότι σε αυτό βοήθησαν οι «δυνάμεις» του, τις οποίες «εξαπέλυσε» εναντίον των «Πάντσερ».

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι εμπόδισε τον Τόμας Μίλερ να σκοράρει και να ισοφαρίσει, όταν το ματς ήταν στο 1-0. «Στο μυαλό μου δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εγώ ευθυνόμουν που αστόχησε», δήλωσε με σιγουριά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, το κατάφερε παρότι παρακολουθούσε από το κινητό του στο Ισραήλ το ματς που γινόταν στο Γουέμπλεϊ, φωνάζοντας «ένα, δύο, τρία, λύγισε», μόλις ο Μίλερ πήγε να κάνει το σουτ.

Πηγή: lifo.gr
Φωτογραφία: ΕΡΑ