Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:13: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 19:30

Ο Τσίπρας θέτει τον ΣΥΡΙΖΑ σε προεκλογική ετοιμότητα

Σε προεκλογικούς τόνους έγινε η συνεδρίαση του πολιτικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τον Αλέξη Τσίπρα να αναφέρεται στα δυο θέματα που έχει αναδείξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα επενδύσει πολιτικά το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι καλά έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και έχει αναδείξει ως κυρίαρχο θέμα τα νομοσχέδιο για τα εργασιακά καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα θα φανούν τα πραγματικά προβλήματα της πανδημίας.

Εξέφρασε μάλιστα την άποψη πως η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από την πανδημία ενώ προέβλεψε πως θα υπάρξει νέο κύμα brain drain.

Στο δεύτερο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι η λειτουργία της βουλής λέγοντας πως τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο πρόεδρος της Βουλής εσκεμμένα δεν προχωράνε στην επίλυση του θέματος.

Μάλιστα αναφέρθηκε στις δυο ερωτήσεις που έχει κάνει για την παιδεία αλλά και στα θέματα της δημοκρατίας τα οποία έχουν μείνει αναπάντητα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν περιοδείες όλων των στελεχών σε όλη την Ελλάδα ενώ αποφασίσθηκε να δουλέψουν οι οργανώσεις σε προεκλογικούς ρυθμούς.

newsit.gr

foto newsit.gr