Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:19: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 14:22

Το lockdown της καταστροφής!

γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης

Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη, θα έχουμε σύντομα ένα νέο κλείσιμο του κράτους (lockdown), μέσα στο οποίο θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες της κυβέρνησης, με τις οποίες θα μας «σώσει». Έτσι, μέχρι την άνοιξη του επομένου έτους, αναμένεται:

-Παραχώρηση εθνικών δικαίων σους Τούρκους! Ήδη παράλληλα με την αποδοχή να συρθούμε σε συνομιλίες αμφισβήτησης των εθνικών κεκτημένων, φημολογείται ότι θα συμφωνηθεί Τουρκο-Αιγυπτιακή ΑΟΖ στην οποία θα περιλαμβάνεται ότι σχεδόν αφήσαμε «ελεύθερο» με την άρνηση χάραξης ΑΟΖ με την Κύπρο και ότι αφήσαμε εκτός με την ΑΟΖ που υπογράψαμε με την Αίγυπτο. Έτσι, θα μείνει εγκλωβισμένο του Σύμπλεγμα Καστελλορίζου μέσα σε Τουρκικά ύδατα.

-Μεταφορά δεκάδων χιλιάδων παρανόμων μεταναστών εισβολέων οπαδών του Ισλάμ από τα νησιά στην ενδοχώρα και κυρίως στη Μακεδονία μας, απειλώντας έτσι την κοινωνική συνοχή και προωθώντας την αλλοίωση του πληθυσμού της. Πρέπει, βλέπετε, να ξαλαφρώσουν τα νησιά για να μπορούν να δεχθούν νέες καραβιές που θα μας στέλνει ο «φίλος» Ερντογάν από την άνοιξη του 2021!

-Κατάργηση ουσιαστικά των εθνικών εορτών και ιδιαίτερα των «μισητών» παρελάσεων. Οι εορτασμοί και οι παρελάσεις, που ανεβάζουν το ηθικό και το φρόνημα του λαού, δεν αρμόζουν στο νεοταξικό πολυπολιτισμικό κράτος του Μητσοτάκη και της παρέας του.

-Απεμπόληση του εορτασμού των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία ή μεθοδευμένες εκδηλώσεις, χωρίς κόσμο, της αντεθνικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021», που επιδιώκει να μας διδάξει μια «νέα Πατριδογνωσία».

-Κλείσιμο και άλλων επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα την περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, ιδίως των νέων, την φτωχοποίηση του λαού και την απόλυτη εξάρτησή του από το φασιστικό καθεστώς της χώρας. Η οικονομική καταστροφή του πρώτου κλεισίματος του κράτους, πρέπει να πιστοποιηθεί από ένα ακόμη κλείσιμο, που θα αποτελέσει και το  «συγχωροχάρτι» της κυβέρνησης της καταστροφής!

-Κατάργηση του πανανθρώπινου και συνταγματικού δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου! Κανένα δικαίωμα σε κανένα πολίτη να εκφράσει αντίθετη άποψη από αυτήν της κυβέρνησης.

-Απόλυτη άσκηση λεκτικής βίας και χρήση πραγματικής βίας εναντίον όσων αντιτίθενται με οποιοδήποτε τρόπο στα κελεύσματα της κυβέρνησης. 

-Κλείσιμο των Εκκλησιών και ουσιαστικός διωγμός της Ορθοδόξου Ελληνικής Εκκλησίας και των πιστών αυτής. Τα Χριστούγεννα, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου –που συμπίπτει με τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγνεσίας- και το επόμενο Πάσχα είναι στους στόχους της άθεης νομενκλατούρας, στην οποία δυστυχώς ο Ελληνικός λαός έδωσε τα ηνία να κυβερνήσει με την ψήφο του.

-Διχασμός του Ελληνικού λαού σε υποστηρικτές και αρνητές των μέτρων και του κορωνοϊού, ιδιαίτερα δε της «μάσκας της υποταγής»! Το «διαίρει και βασίλευε» ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι βασική μέθοδος των ιθυνόντων για να κυβερνούν ανενόχλητοι.

Όλα αυτά θα δρομολογηθούν μέσω:

-Μιας εκστρατείας υψηλού αριθμού tests κορωνοϊού, ανάδειξης υπεραυξημένου αριθμού κρουσμάτων και αυξημένου αριθμού θανάτων, αποκρύπτοντας επιμελώς κάθε άλλη αιτία θανάτου.

-Μιας απίστευτης εκτόξευσης απειλής ποινών και εξαντλητικών προστίμων, τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους πολίτες που «δεν συμμορφώνονται με τις διαταγές της κυβέρνησης» ή «σπάνε την καραντίνα».

-Μιας φασιστικού τύπου αστυνόμευσης, σε σημείο που η Γερμανική κατοχή να φαντάζει «παιχνιδάκι», μπροστά σε αυτά που αναμένεται να δούμε και να βιώσουμε.

-Μιας άνευ προηγουμένου προπαγάνδας από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ, όπου θα κυριαρχεί ένας τρομακτικός βομβαρδισμός φόβου θανάτου, καθώς και φόβου επιβολής σκληρών ποινών και προστίμων.

Για την όλη κατάσταση ταπεινά προσεύχομαι:

Ο πανάγαθος Θεός, με τις πρεσβείες της Παναγίας μας, να φωτίσει τα μυαλά των κυβερνώντων έτσι ώστε να προσγειωθούν στην πραγματικότητα και να αλλάξουν πολιτική και τακτική αντιμετώπισης του όποιου κινδύνου υπάρχει, με πυξίδα την αλήθεια και την αγάπη στο λαό!

Αλλιώς, ας ετοιμαστεί η Ραχήλ να θρηνήσει τα τέκνα αυτής!

Νίκος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ
Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας

photo credits: difernews.gr

 
Διαβάστηκε 834 φορές