Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:00: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 18:25

Δ. Κωνσταντόπουλος : Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής, που αποτελούμε τον πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, προσδοκούμε στην ανασύσταση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης

Στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) ήταν αφιερωμένη από το ΚΙΝΑΛ η χθεσινή επέτειος για τα 46 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Ανάλογο τόνο είχε και το μήνυμα του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. «Η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη δεν πρέπει να αποτελεί μια αναφορά, αλλά να γίνει η διαρκής μας στόχευση. Να ξαναγυρίσουμε στις θεμελιώδεις αξίες και αρχές του ΠΑΣΟΚ και να μπολιάσουμε την κοινωνία με αυτές» ανέφερε ο βουλευτής. Κάνοντας εκτενή αναφορά στις μεταρρυθμίσεις – παρακαταθήκες του ΠΑΣΟΚ, από το ΕΣΥ, τις μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι το Βοήθεια στο Σπίτι, το ΑΣΕΠ και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ο Δ. Κωνσταντόπουλος πρόσθεσε : « Δεν ισχυρίζομαι πως σ’ αυτή τη μακρά διαδρομή της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης δεν υπήρξαν και αστοχίες ή λάθη. Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να πω ότι σε κάθε στάση, σε κάθε στροφή αυτής της διαδρομής υπήρξαν πάντοτε ως πυξίδα μας οι προοδευτικές, οι κοινωνικές, οι δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις. Αυτές που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια απουσιάζουν, παρά το γεγονός ότι χωρίς μια προοδευτική και κοινωνική θωράκιση, η πατρίδα μας μένει απροστάτευτη στην παγκοσμιοποίηση και την ηγεμονία του νεοφιλελευθερισμού».
Στις μέρες μας, σημείωσε ακόμη ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, «το τρίπτυχο «εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική απελευθέρωση» είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής που αποτελούμε τον πυρήνα του ΠΑΣΟΚ και προσδοκούμε στην ανασύσταση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης είμαστε εδώ με πατριωτικό φρόνημα και υπεύθυνη στάση να συνδράμουμε στην πρόοδο της χώρας».

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr