Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:38: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 23:23

Παραλήρημα Ερντογάν: «Αποδέχονται οι Έλληνες αυτό που θα τους συμβεί εξαιτίας των ανίκανων ηγετών τους;»

Νέο ακραίο παραλήρημα του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας. 

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  έκανε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε τελετή απονομής διπλωμάτων σε πτυχιούχους στρατιωτικής σχολής, απευθύνθηκε σχεδόν ευθέως στους Έλληνες και μάλιστα απειλώντας: «Αποδέχονται οι Έλληνες αυτό που θα τους συμβεί λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους;», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, όπως αναφέρει η Hurriyet.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ερώτηση έκανε και στον γαλλικό λαό: «Γνωρίζει ο Γάλλος (σ.σ.: πολίτης) ότι θα πληρώσει λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών του;».

«Ως έθνος που αγωνίζεται καθημερινά εδώ και χιλιάδες χρόνια, γνωρίζουμε όλα αυτά τα γεγονότα. Γνωρίζουμε πολύ καλά το τίμημα που πληρώνουμε σε αυτή τη χώρα, με το αίμα των μαρτύρων. Σήμερα, είμαστε αποφασισμένοι να πληρώσουμε οποιοδήποτε τίμημα. Ό,τι κι αν κάνουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει εμπόδιο στα βήματα της Τουρκίας με τη βοήθεια του Αλλάχ. Η Τουρκία δεν υπήρξε ποτέ επιθετικό κράτος σε όλη την ιστορία της, είναι ένα από τις σπάνιες περιπτώσεις μη αποικιακού κράτους», ανέφερε.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 648 φορές