Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:31: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 14:55

Επιμένει στις προκλήσεις ο Ερντογάν: Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται σε Αιγαίο, Μεσόγειο, Μαύρη Θάλασσα

«Αν η Ελλάδα θέλει να πληρώσει το τίμημα, ας έρθει να μας αντιμετωπίσει»

Τους πολύ υψηλούς τόνους διατηρεί ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να διατηρήσει τα «δικαιώματά της» στη Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Μιλώντας σε εκδήλωση για την 949η επέτειο της μάχης του Ματζικέρτ, ο Ερντογάν απηύθυνε μήνυμα στους εταίρους της Άγκυρας να αποφύγουν τα λάθη που, όπως είπε, μπορούν να προκαλέσουν «την καταστροφή τους» σημειώνοντας επίσης ότι η Τουρκία δεν θα κάνει «καμία παραχώρηση» και θα κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της στη Μαύρη θάλασσα, τη Μεσόγειο και το Αιγαίο.

«Δεν θα συμβιβαστούμε αναφορικά με ό,τι είναι δικό μας… Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται» είπε χαρακτηριστικά.

«Αν η Ελλάδα θέλει να πληρώσει το τίμημα, ας έρθει να μας αντιμετωπίσει. Αν δεν έχουν το θάρρος να το πράξουν, θα πρέπει να μείνουν μακριά από τον δρόμο μας» είπε σύμφωνα με την Dailysabah.

newsbeast.gr

Διαβάστηκε 623 φορές