Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:52: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 09:58

Η αναβάθμιση Παπαθανάση, το αγρινιώτικο «άρωμα» του ανασχηματισμού

Εντάξει μπορεί σε αυτό το εξαιρετικά περιορισμένο ανασχηματισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να μην είχαμε την υπουργοποίηση κάποιων εκ των βουλευτών του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία, είχαμε όμως την αναβάθμιση του Αγρινιώτη Νίκου Παπαθανάση.

Από υφυπουργός αναβαθμίστηκε σε αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και αναλαμβάνει το δύσκολο τομέα των ιδιωτικών επενδύσεων, «μαζί» και «κάτω» από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Παπαθανάσης εκρίθη ότι προχώρησε αποτελεσματικά θέματα που έχουν να κάνουν με την αγορά γενικότερα και τη νέα κανονικότητα του κορονοϊού. Εκτιμήθηκαν επίσης και όλα τα μέτρα για τον έλεγχο της αγοράς που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλά και παρεμβάσεις που έγιναν στο ζήτημα της διευκόλυνσης των επενδύσεων. Στην Αιτωλοακαρνανία και στο Αγρίνιο κάποιοι φιλοδοξούν στη βοήθειά του για να προχωρήσει το επιχειρηματικό πάρκο στην περιοχή του Αγγελοκάστρου. Σίγουρα ο ίδιος θα έχει τη διάθεση να βοηθήσει και όχι μόνο τον τόπο της καταγωγής του. Η αμφιβολία, που ίσως υπάρχει, είναι ότι ενδεχομένως η αναβάθμισή του να τον έχει «ψηλώσει» πολιτικά τόσο, που το Επιχειρηματικό Πάρκο στο Αγγελόκαστρο να φαντάζει «μικροπράγμα». Θα δείξει… Όμως, όπως λέει και η παροιμία, εκτός από την… Αθηνά, πρέπει να κουνήσουμε και εμείς λίγο το χεράκι μας…

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 830 φορές