Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:54: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 21:13

Επικοινωνία Κώστα Καραγκούνη με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για τις πλημμύρες στο Μεσολόγγι

Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο επικοινώνησε άμεσα ο Βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραγκούνης προκειμένου να τον πληροφορήσει για τις καταστροφές που προκλήθηκαν σε περιοχές του Δήμου Μεσολογγίου εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αιτωλοακαρνανία από τις πρώτες πρωινές ώρες έπειτα από ενημέρωση που είχε ο ίδιος από το Δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνο Λύρο

Ο Βουλευτής ενημέρωσε πλήρως τον Υπουργό για τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν, ειδικά στις Οινιάδες και το Αιτωλικό όπου η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα. Αντίστοιχα προβλήματα διαπιστώθηκαν και σε άλλες περιοχές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ο Υπουργός, ανταποκρινόμενος στην σοβαρότητα της κατάστασης δεσμεύτηκε για την άμεση παροχή οικονομικής ενίσχυσης στον πληγέντα Δήμο προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία και όρισε συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη στο Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να συζητηθούν αναλυτικά οι τρόποι υποστήριξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε αναλυτικά για την παρέμβαση του και για την ανταπόκριση του Υπουργού Εσωτερικών το Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνο Λύρο.

sinidisi.gr