Κυριακή, 23η Φεβρουαρίου 2020 1:10:πμ
eklogesdytika banner final
reset agriniobestof banner 300x140
Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 22:25

Σύντομα επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πάτρα με ανακοινώσεις για σύνδεση Αγρινίου με Ιόνια Οδό και Αμβρακία (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρων κοινοποιήστε το

H συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, είχε και κάποιες ειδικές αναφορές σε ζητήματα και κυρίως έργα υποδομής που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία. Σε σχετικό ερώτημα, αναφορές έγιναν για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και την ολοκλήρωση της Αμβρακίας Οδού.

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Έχω ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να διερευνήσει όλες τις επιλογές, ειδικά για το ζήτημα της Πατρών-Πύργου, όπου γνωρίζετε πολύ καλά τα προβλήματα που κληροδοτήσαμε, και ότι γίνει πρέπει να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την τελική μας πρόταση για το πώς θα υλοποιηθεί αυτό το έργο. Το ίδιο και για τις λοιπές εκκρεμότητες στην Αιτωλοακαρνανία, για το πώς θα ξεμπλοκάρει το τελικό κομμάτι της Αμβρακίας και για τη σύνδεση Αγρινίου αλλά και για τη σιδηροδρομική γραμμή του λιμανιού της Πάτρας».

Ο κύριος Μητσοτάκης κλείνοντας την απάντησή του στην ερώτηση της «ΓΝΩΜΗΣ», ανέφερε πως σύντομα θα βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να αναπτύξει τα σχέδια της κυβέρνησης για την ευρύτερη περιοχή.

gnomip.gr

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία Άρθρα

Φεβ 22, 2020

Από το brain drain στο brain gain

in ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Φεβ 21, 2020

Γροθιά στον φόβο!

in ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Φεβ 20, 2020

Εδώ μάλλον ταιριάζει ημέρα ευεργετών

in ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

hmerologio ekdiloseon