Τρίτη, 28η Απριλίου 2026  6:11: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 28 Απριλίου 2026 19:15

Συνελήφθη στην Πάτρα ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Είχε μαζί του 38αρι όπλο – Θα έφευγε για Ιταλία

Ύστερα από περίπου έξι ώρες εκτεταμένων ερευνών, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν στην Πάτρα τον 89χρονο άνδρα που είχε πυροβολήσει νωρίτερα στον ΕΦΚΑ και στο Εφετείο της οδού Λουκάρεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 89χρονος – γνωστός ρακοσυλλέκτης στο κέντρο της Αθήνας – τραυμάτισε πέντε άτομα, προκαλώντας αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τον εντοπισμό του, ο ηλικιωμένος είχε μαζί του 38άρι περίστροφο.

Μετά από εξονυχιστική έρευνα της ΕΛΑΣ, ο δράστης εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Πάτρας.

Βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο ηλικιωμένος εισέβαλε στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού και στη συνέχεια στο Εφετείο στην οδό Λουκάρεως, πυροβολώντας με καραμπίνα και τραυματίζοντας τα πέντε άτομα.

Κατά τον χρόνο που βρισκόταν σε εξέλιξη το συμβάν στο Πρωτοδικείο, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από άτομο που δήλωσε συγγενικό πρόσωπο του δράστη, γνωστοποιώντας τα στοιχεία του.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, ο 89χρονος μετά το περιστατικό κατευθύνθηκε προς την Πάτρα.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι ενδέχεται να σχεδίαζε να εγκαταλείψει τη χώρα με πλοίο προς την Ιταλία.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ νέα στοιχεία για τη δράση του συνεχίζουν να έρχονται στο φως, σχετικά με τον ηλικιωμένο που προκάλεσε τρόμο με τη χρήση κοντόκαννης καραμπίνας στους δύο χώρους.

pronews.gr

Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call