Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:38: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 17:35

Επισκέψεις της Γεωργίας Μπόκα σε ΕΛΕΠΑΠ, Πυροσβεστική και Αστυνομία

Περιοδείες της υποψήφιας Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία

Διάφορες θεσμικές επισκέψεις πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία Γεωργία Μπόκα.

Στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου είχε συνάντηση με την Πρόεδρο Λαμπρινή Κολοβού, και την Διευθύντρια Αλεξάνδρα Κοσμά. Συζήτησαν για τις καθημερινές και αυξανόμενες ανάγκες του κέντρου, τις περικοπές στις θεραπείες των παιδιών και το πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει με το ρέμα που βρίσκεται μπροστά απ’ το κτήριο που με τις δυνατές βροχοπτώσεις υπερχειλίζει.

Η υποψήφια Βουλευτής χαιρέτισε όλο το προσωπικό και τόνισε πόσο σημαντικό έργο συντελείται απ’ όλους. Ξεναγήθηκε σ’ όλους τους θεραπευτικούς χώρους των εγκαταστάσεων της ΕΛΕΠΑΠ διαπιστώνοντας πραγματικά το πολύπλευρο και πολύτιμο έργο που πραγματοποιείται.

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική

Τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Αγρίνιο επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία Γεωργία Μπόκα κι εξέφρασε την υποστήριξη της ίδιας αλλά και της Νέας Δημοκρατίας στον καθημερινό αγώνα των πυροσβεστών, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού.

«Η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, αλλά και η προάσπιση της βρίσκεται στα χέρια των ανδρών και των γυναικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και θα πρέπει η πολιτεία να σταθεί δίπλα τους έμπρακτα» είπε μεταξύ άλλων και συνομίλησε με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Αντιπύραρχο Στυλιανό Φούκα. Συζήτησαν για τα προβλήματα του κλάδου, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην Αιτωλοακαρνανία λόγω του ορεινού όγκου και του δύσβατου των περιοχών, ενώ σημαντική αναφορά έγινε για την προοπτική και την εξέλιξη με την βοήθεια και του Δήμου για την μετεγκατάσταση σε νέο κτήριο.

Επίσκεψη στην Αστυνομία

Η κα. Μπόκα επισκέφτηκε επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας. Την υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος Δημήτριος Παπαευθυμίου. Συζήτησαν για τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα της Αστυνομίας σε γενικό επίπεδο και ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία. Η υποψήφια Βουλευτής μίλησε για θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Αιτωλοακαρνανίας και σημειώθηκαν ζητήματα που μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν.

«Η Νέα Δημοκρατία» σημείωσε η υποψήφια βουλευτής «θα κάνει αλματώδη βήματα για την ασφάλεια των πολιτών αλλά επίσης θα βελτιώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το σύνολο του αστυνομικού δυναμικού της».

agriniovoice.gr