Τετάρτη, 2η Απριλίου 2025  12:19: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2025 14:54

Λατινοπούλου: «Ο Βελόπουλος είναι ο κλασικός ξερόλας μπάρμπας, αλλάζει ιδιότητα κάθε 10 λεπτά»

Επίθεση και χαρακτηρισμούς εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου το πρωί της Δευτέρας 24/2 με αφορμή την πολιτική συζήτηση για τα Τέμπη.

Μεταξύ άλλων, η ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος Φωνή Λογικής είπε στο Action 24 ότι «ο Βελόπουλος είναι ο κλασικός ξερόλας μπάρμπας».

«Ανά 10 λεπτά αλλάζει ιδιότητα. Είναι δικαστής, ανακριτής, πραγματογνώμονας, μετεωρολόγος και σεισμολόγος», τόνισε αρχικά.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε επίσης ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης «ξέρει που είναι η χαμένη Ατλαντίδα, πουλά επιστολές του Ιησού, κηραλοιφές και οδοντόκρεμες».

Λατινοπούλου: Τι είπε για Βελόπουλο

«Ξέρει πού θα προσγειωθούν οι εξωγήινοι, που ζευγαρώνουν οι πιγκουίνοι, ξέρει τα πάντα», συμπλήρωσε αναφερόμενη πάντα στον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Ο κόσμος τον αποκαλεί ξερόλα μπάρμπα. Ο κλασικός ξερόλας μπάρμπας που θα σου πει “εγώ ξέρω”. Και στο τέλος θα πετάξει ένα “η κακομαθημένη νεολαία που ακούει τραπ”», ανέφερε επίσης στο ξέσπασμά της η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Πηγή: reader.gr

Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call