Δευτέρα, 16η Σεπτεμβρίου 2024  7:03: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 19:13

Σφοδρή επίθεση Χ.Νασράλα σε Ισραήλ: «Δεν έχετε δει αντίποινα – Κάθε επιχείρηση στο βορρά θα χαθεί μέσα σε μια ώρα όταν χτυπήσουμε»

Με σκληρές δηλώσεις απάντησε στις πτήσεις με υπερηχητική ταχύτητα των ισραηλινών μαχητικών στην Βυρρητό ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χ.Νασράλα δηλώνοντας ότι θα υπάρχει βαρύ χτύπημα.

Ανέφερε ότι οι τελευταίες επιχειρήσεις της Χεζμπολάχ «δεν έχουν καμία σχέση με τα αντίποινα του που υποσχεθήκαμε, τα οποία δεν έχουν έρθει ακόμη».

«Όλα τα ισραηλινά εργοστάσια, εταιρείες και αποθήκες στον βορρά θα χαθούν μέσα σε μία ώρα από την στιγμή που θα χτυπήσουμε».

Διαμηνύει ότι το Ισραήλ έχει δίκιο να φοβάται μια επίθεση από το Ιράν και τον «άξονα αντίστασης».

Σύμφωνα με τον Νασράλα, το Ισραήλ δεν είναι πλέον η ανίκητη δύναμη που κέρδισε τους μεγαλύτερους αραβικούς στρατούς σε προηγούμενους πολέμους, καθώς σήμερα πρέπει να βασίζεται στην υποστήριξη των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και ορισμένων αραβικών χωρών για να αμυνθεί έναντι μιας αναμενόμενης ιρανικής επίθεσης.

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ Σαγίντ Χασάν Νασράλα ξεκίνησε την ομιλία του γύρω στις 5 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) με αφορμή τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας από τη δολοφονία του κορυφαίου στρατιωτικού διοικητή της λιβανέζικης ένοπλης οργάνωσης, Φουάντ Σουκρ σε ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού.

«Αυτά που κάνουν οι Ισραηλινοι με τα αεροσκάφη στη Νότια Βηρυτό, είναι παιδιαρίσματα. Θέλουν να διαταράξουν τη σημερινή μας τελετή και να τρομάξουν όσους συμμετέχουν σε αυτή» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Νασράλα.

pronews.gr

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 19:24