Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  2:37: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 17:06

Το ξαφνικό γύρισμα του κεφαλιού και η απόσταση ενός πόντου έσωσε το Ν.Τραμπ από την δολοφονική επίθεση του Τόμας Μάθιου Κρουκς

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ, ήταν πάρα πολύ τυχερός σήμερα καθώς ο λόγος για τον οποίο σώθηκε η ζωή του ήταν ένα ξαφνικό γύρισμα του κεφαλιού του.

Το γύρισμα αυτό και η απόσταση ενός πόντου, που δημιουργήθηκε μεταξύ της σφαίρας και του κεφαλιού, ήταν αρκετά για να μη χάσει τη ζωή του ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος.

Συγκεκριμένα, ο επίδοξος δολοφόνος σημάδευε τον δεξιό κρόταφο του πρώην Αμερικανού προέδρου αλλά αυτός γύρισε το κεφάλι του εντελώς τυχαία, προφανώς κοιτώντας προς κάποιους υποστηρικτές του με αποτέλεσμα όχι μόνο να μειωθεί το μέγεθος του στόχου, αλλά να πετύχει τελικά το δεξί αυτί το οποίο και η σφαίρα διαπέρασε.

Και πάλι όμως εάν το κεφάλι του Τραμπ βρίσκονταν ένα πόντο δεξιότερα η σφαίρα θα του είχε τρυπήσει το κρανίο με φορά από πίσω που είναι ο εγκέφαλος προς τα μπροστά.

Ο Ν.Τραμπ είχε σίγουρα μαζί του σήμερα την βοήθεια του Θεού.

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ήταν στυγνός εκτελεστής ο οποίος πρόλαβε να ρίξει τέσσερις σφαίρες πριν εξουδετερωθεί από τις αρχές ασφαλείας.

Σκοτώθηκε από αυτούς τους πυροβολισμούς ένας Αμερικανός πολίτης που έτυχε να βρίσκεται πίσω από το Ν.Τραμπ.

Άλλοι δύο πολίτες τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται κρίσιμη, κάτι που επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το Γενικό Νοσοκομείο του Αllegheny, στο οποίο και έχουν μεταφερθεί.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για αποτυχημένη απόπειρα η οποία δεν πέτυχε το στόχο της καθαρά από θέμα τύχης.

Ο Nτόναλντ Τραμπ είχε Άγιο και θα πρέπει να συνεχίσει να είναι τυχερός γιατί κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτή η απόπειρα θα είναι η τελευταία…

Στο «φως» της δημοσιότητας δόθηκε φωτογραφία ντοκουμέντο από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ από τον Τόμας Μάθιου Κρουκς, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, η οποία δείχνει την σφαίρα να περνάει «ξυστά» από το κεφάλι του. 

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο των New York Times.

pronews.gr

Πολυμέσα