Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου 2024  2:21: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 12:01

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι – Απομακρύνθηκε αιμόφυρτος

Απόπειρα δολοφονίας του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Η επίθεση θυμίζει σε όλους την δολοφονία του Μπομπ Κένεντι, αδελφού του επίσης δολοφονημένου Αμερικανού προέδρου Τ.Κένεντι, ο οποίος πυροβολήθηκε στο ξενοδοχείο «Αμπάσαντορ» και σκοτώθηκε από τον 24χρονο Παλαιστίνιος Σιρχάν Βισχάρα Σιρχάν κατά την προεκλογική περίοδο κι ενώ είχε ανοίξει ο δρόμος για τον Λευκό Οίκο με την νίκη του στην Καλιφόρνια.

Ότι ακριβώς προσπάθησαν οι σκοτεινοί συνωμότες να κάνουν σήμερα στις ΗΠΑ για να εμποδίσουν την επιστροφή του λαοφιλούς Ν.Τραμπ στην ηγεσία της χώρας.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τραυματίστηκε στον κρόταφο από τις σφαίρες του δολοφόνου.

Είναι ο δεύτερος ηγέτης της αντι-woke αντζέντας μετά τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρ.Φίτσο που επιχειρούν να δολοφονήσουν μέσα σε δύο μήνες, κι ενώ ο Ν.Τραμπ προελαύνει για την προεδρία των ΗΠΑ.

Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας έσπευσαν να απομακρύνουν από τη σκηνή τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αφού έπεσε στο έδαφος σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια.

Ακούστηκαν δυνατοί κρότοι πριν πέσει ο Τραμπ. Στη συνέχεια οι πράκτορες τον βοήθησαν να σταθεί και είχε αίμα στο πρόσωπό του.

Σηκώθηκε από το προσωπικό ασφαλείας και είχε αίμα στο πρόσωπό του. Φώναζε πίσω στο πλήθος και σήκωσε τη γροθιά του προτού τον απομακρύνουν από το βήμα.

Στη συνέχεια, ο Τραμπ μεταφέρθηκε σε ένα όχημα το οποίο απομακρύνθηκε ενώ το αίμα του έρεε και είχε ποτίσει τα ρούχα των μυστικών αστυνομικών που τον συνόδευαν.

Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ, Στίβεν Τσουνγκ,  δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος «είναι καλά».

«Ο Τραμπ ευχαριστεί τις αρχές επιβολής του νόμου για τη γρήγορη δράση τους κατά τη διάρκεια αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και υποβάλλεται σε έλεγχο σε τοπικό ιατρικό κέντρο. Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες».

Μετά τους πυροβολισμούς μεταφέρθηκε αιμόφυρτος από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, ενώ πρόλαβε να σηκώσει το χέρι του και να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς πατριώτες που παρακολουθούσαν την ομιλία του με την φράση «Δεν λυγίζουμε».

Στη συνέχεια, ο Τραμπ μεταφέρθηκε σε ένα όχημα και τι σημείο εκκενώθηκε.

Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ, δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος έχει διαφύγει του κινδύνου.

Ο ένας (τουλάχιστον) επιτιθέμενος πυροβόλησε εναντίον του αρκετές φορές κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην πολιτεία της Πενσυλβάνια πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των ανδρών της μυστικής αστυνομίας.

Σε πλάνα λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση εναντίον του Τραμπ, ακούγονται οι πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών να λένε μεταξύ τους ότι «ο δράστης είναι νεκρός».

Οι Γερουσιαστές Μ.Ρούμπιο και Vivek Ramaswamy τόνισαν πως “Ο Θεός προστάτευσε τον πρόεδρο Τραμπ”!

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του Οχάιο, Τζέι Ντι Βανς, δήλωσε:

«Προσευχηθείτε όλοι μαζί μου για τον πρόεδρό μας Τραμπ και όλους όσους βρίσκονταν σε αυτή τη συγκέντρωση. Ελπίζω όλοι να είναι καλά».

Ο Στίβεν Τσουνγκ, διευθυντής επικοινωνίας του Τραμπ, είπε ότι0 Τραμπ είναι «καλά» και «ελέγχεται σε μια τοπική ιατρική μονάδα».

pronews.gr

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 12:04