Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  6:47: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 09:44

Στο Αγρίνιο ο Μάριος Αθανασίου: Να πάρει την αξία που της πρέπει η περιοχή (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο και χαρακτήρισε την επαφή με τον κόσμο της περιφέρειας το καλύτερο  κομμάτι των περιοδειών του, μίλησε στο  sinidisi.gr για την ανάγκη να αντιμετωπιστούν με ουσιαστικά μέτρα τα προβλήμ,ατα της ακρίβειας και της φτώχιας.

Συνομιλήσαμε μαζί του στο κέντρο της πόλης όπου βρέθηκε συνοδευόμενος από το βουλευτή του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία Μίλτο Ζαμπάρα, τον πρώην γενικό γραμματέα Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γρηγόρη Θεοδωράκη και συνεργάτες του. 

Στις δηλώσεις του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στη σημασία του διαλόγου με τους πολίτες, διαπιστώνοντας θετική στάση από την πλευρά των Αγρινιωτών στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθύμισε δε ότι ο ίδιος κατάγεται από την Άρτα και αισθανόταν οικεία στην περιοχή, δεδομένου ότι την έχει «περπατήσει», όπως σημείωσε. «Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η περιοχή της Ελλάδας να παράρει την αξία που της πρέπει» τόνισε.

Ο Μάριος Αθανασίου εξέφρασε την άποψη ότι μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές  γίνεται αντιληπτό ότι  έχουν άμεση σχέση με το συμφέρον της χώρας μας. 

Χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη την προσέλευση στις κάλπες γιατί το αποτέλεσμα των εκλογών θα πρέπει να απηχεί την αντίληψη που έχει ο κόσμος  για τις πολιτικές που ασκούνται.

Δείτε τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: 

sinidisi.gr