Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:48: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 00:27

Νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του Κώστα Λύρου "Δημιουργική Ανατροπή"

Για να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα στον τόπο μας και να δώσουμε το έναυσμα ώστε να κάνει την Δημιουργική εκκίνηση η νέα γενιά, θα είμαι υποψήφια με την Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Λευκή Μπαστάνη Λύρου

Λευκή Μπαστάνη-Λύρου, Επιχειρηματίας


Δηλώνω και εγώ την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου. Όλοι μαζί μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον του τόπου μας και πιστεύω πως ο Κώστας Λύρος και η Δημιουργική Ανατροπή έχουν το πρόγραμμα για να επιλύσουν τα προβλήματα,που απασχολούν τον τόπο μας και τα χωριά μας .

Νίκος Καϊτατζής

Νίκος Καϊτατζής, Αυτοκινητιστής από Πεντάλοφο


Γνωρίζοντας εξαρχής τον μεγάλο αγώνα του κ.Κώστα Λύρου για τις φετινές εκλογές στις 26 Μαΐου αλλά και τις προσδοκίες του για τον Δήμο μας, επιδιώκω να βοηθήσω κι εγώ από τη μεριά μου δηλώνοντας υποψήφια με τον συνδυασμό του «Δημιουργική Ανατροπή» στη τοπική κοινότητα του Νεοχωρίου, ώστε να προσπαθήσω να γίνει ξανά το χωριό μας το Νεοχώρι που αγαπήσαμε.

Μάνθα Τσάμη

Μάνθα Τσάμη, Ιδιωτική Υπάλληλος


Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου να συμμετέχω ως υποψήφια στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου .

Αναστασία Κάππα

Αναστασία Κάππα, Σπουδάστρια ΙΕΚ Νοσηλευτικής