Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  4:03: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 00:06

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας καλεί σε εκδήλωση στην Κατοχή Οινιαδών με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις στον Αγροτικό Τομέα

Οι τρέχουσες εξελίξεις στον Αγροτικό Τομέα, θα αποτελέσουν το αντικείμενο ενημερωτικής πολιτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή  του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την Δημοτική Οργάνωση Μεσολογγίου, στην Κατοχή Οινιαδών (καφενείο Ζαχαριά - Πλάτανος) την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρα 20:00. 

Όπως είναι γνωστό  από τον περασμένο Μάρτιο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή  καταλόγισε πρόστιμο 283 εκατ ευρώ στην χώρα  μας για κακή λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ ενώ  πρόσφατα  με νέα έκθεσή  της τον έθεσε σε 12μηνη επιτήρηση για σοβαρές παρατυπίες.Οι παραπάνω εξελίξεις και πάρα τις γνωστές θριαμβολογίες της κυβέρνησης δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στον πρωτογενή τομέα  και ειδικά της  περιοχής μας λόγω του αγροτικού της προσανατολισμού.

Εισηγητές στην εκδήλωση η οποία θα επεκταθεί και σε αλλά συναφή  θέματα που αφορούν τους Αγρότες, θα είναι η υπεύθυνη  ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά και ο Γραμματέας του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάσης Πετρόπουλος.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή και καλούνται να την παρακολουθήσουν όλοι οι Αγρότες μας.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ

Νομού Αιτωλοακαρνανίας