Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  6:39: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 14:00

Ανάρτηση του ΥπΑΑΤ Λευτέρη Αυγενάκη για τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ενημερωτικό σημείωμα για το ίδιο ζήτημα


Αυγενάκης: Αντίπαλος του κ. Ανδρουλάκη δεν είναι ο κ. Κασσελάκης αλλά η λογική, ο ρεαλισμός και η ειλικρίνεια

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, έκανε στα social media την εξής ανάρτηση.

 Το λινκ της ανάρτησης:
https://www.facebook.com/share/p/ZrcHLU6Np6MWJzqi/

«Ο Πρόεδρος του «mini ΠΑΣΟΚ» κ. Ν. Ανδρουλάκης δεν ρωτάει, δεν ακούει, δεν μαθαίνει. Ή παριστάνει όλα τα παραπάνω για να υφάνει μια ιστορία αποτυχίας για την κυβέρνηση της ΝΔ και για εμένα προσωπικά.

Είναι, αν μη τι άλλο, περίεργη η εμμονή του κ. Ανδρουλάκη με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, την ώρα μάλιστα που ο εν λόγω Οργανισμός, υπό τη νέα του διοίκηση, κάνει ουσιαστικά βήματα εξυγίανσης από τα λάθη του παρελθόντος. Ενός παρελθόντος που χαρακτηριζόταν από την αδιαφάνεια και την κακοδιοίκηση, στοιχεία τα οποία ήλεγξε, όπως ήταν αναμενόμενο η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν διδάχτηκε από την τελευταία φορά που κατηγόρησε δημοσίως τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την χώρα του και διαψεύστηκε με τον Οργανισμό να πληρώνει πριν το Πάσχα 785 εκ. ευρώ.

Κι αφού περιοδεύει στα ορεινά της Κρήτης του συστήνω για την δίκη του προστασία, αντί να έχει μια στείρα αντιπολιτευτική άποψη για τις πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ, ας ρωτήσει αγρότες και κτηνοτρόφους για την ποιότητα των πληρωμών.

Οκ. Ν. Ανδρουλάκης δυστυχώς για τους ψηφοφόρους του δεν φοράει την φανέλα της εθνικής.

Επιχαίρει που ο ΟΠΕΚΕΠΕ αντιμετωπίζει ζήτημα εποπτείας από την Κοινότητα, ενώ την ίδια ώρα δεν λέει κουβέντα, ούτε μάζεψε τους ευρωβουλευτές του που ψήφισαν κατά των αλλαγών της ΚΑΠ.

Η υποκρισία του δεν έχει όριο.

Νομίζει πως επικαλούμενος την «πράσινη Κρήτη» άλλων εποχών και «λιβανίζοντας» τον Ανδρέα Παπανδρέου, θα μπορέσει να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να ανατρέψει την δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ.

Αντίπαλός του δεν είναι ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Κασσελάκης, ούτε κάποιος άλλος. Αντίπαλός του είναι το διαζύγιο με την λογική, τον ρεαλισμό και την ειλικρίνεια».