Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  11:46: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 19:42

Επεισόδιο στην πλατεία Αριστοτέλους: Tα δύο τρανσέξουαλ άτομα ζητούν τη βοήθεια του κοινού

Ένα από τα δύο  τρανσέξουαλ άτομα που έπεσαν θύμα αποδοκιμασιών στη Θεσσαλονίκη με βίντεό του ζητά την αποστολή πληροφοριών για να βοηθηθεί έτσι ώστε να τα συμπεριλάβει στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, όπως αναφέρει.

Η λεκτική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αριστοτέλους από ενήλικα και ανήλικα άτομα εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν αλλοδαποί.

Σε πορεία στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις 7μ.μ. σε πορεία κατά της ομοφυλοφοβίας στην πλατεία Αριστοτέλους, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την διάρκεια επίσκεψης στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

«Πάμε πολύ καλά, μεγαλώνουμε συνεχώς», είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στα κομματικά στελέχη που τον προέτρεψαν για δυναμική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση απάντησε πως «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» και ζήτησε τον αγώνα να τον δώσουν όλοι μαζί ενωμένοι.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αποδοκιμασίες  εναντίον δύο τρανσέξουαλ, στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά και πρέπει όλοι να ξέρουν πως ο προοδευτικός κόσμος είμαστε πλειοψηφία».

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκαν στα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτης Φάμελλος, οι βουλευτές Κυριακή Μάλαμα, Πέτρος Παππάς, στελέχη και μέλη.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές και ο κύριος Κασσελάκης χαιρέτισε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, όπως και όσους βρίσκονταν εκεί και συνομίλησε μαζί τους.

pronews.gr

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 19:47