Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  6:14: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 20:33

Δεν θα γίνουν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για νέο πρόεδρο – «Έπεσαν οι μάσκες» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης

Τέλος στο «θρίλερ» των εσωκομματικών εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να δηλώνει «δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά».

Ο πρόεδρος του κόμματος βλέποντας ότι η πρόταση του Σωκράτη Φάμελλου να μην στηθούν κάλπες και να επαναβεβαιώσει το Συνέδριο της εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του Κασσελάκη, έσπευσε το βήμα και απέσυρε την εισήγησή του για προεδρικές εκλογές.

Γεροβασίλη: Στέφανε αν ανακαλέσεις το «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» σταματώ εδώ – «Όλγα αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές»

Στέφανε στην πρώτη σου ομιλία είπες βρείτε μου αντίπαλο και πάμε, εάν το ανακαλέσεις, σταματάμε εδώ, τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη.

«Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω. Στην Αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Όποιος νόμισε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει» τόνισε ακόμα η κ. Γεροβασίλη. «Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες. Εσύ το πέταξες. Αν θες εκλογές σε 10 μέρες, αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει. Κάντε μας μόνος σου να δούμε τι θα πάρεις» είπε ακόμα.

«Όλγα αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές» απάντησε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το Συνέδριο είναι κυρίαρχο όργανο, δεν έβαλα εγώ την πρόταση για εκλογές είπε ακόμα η κ. Γεροβασίλη «σε δέκα μέρες, χωρίς διασφαλίσεις και εγγυήσεις, είναι αστείο να ζητάς εκλογές. Γι’ αυτό είπα, αν θες κάνε μόνος σου εκλογές».

Φάμελλος: Το κόμμα δεν χρειάζεται νέα εκλογή προέδρου

«Το συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη και δίνει εντολή να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με ενιαία λειτουργία» δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.  Σε αυτή τη βάση τόνισε πως «δεν χρειάζεται νέα εκλογή προέδρου».

Η πρόταση αυτή ακολουθεί της ομιλίας του κ. Κασσελάκη που τόνισε πως «δυστυχώς δεν γίνεται να μην πάμε σε εκλογές» ξεκαθάρισε πριν από λίγο από το βήμα του Συνεδρίου του κόμματος.

«Θα σεβαστώ ό,τι αποφασίσετε, αλλά την αλήθεια μου θα την πω. Δεν με κρατάει κανείς, μόνο το μεγάλο συλλογικό εμείς» σημειώσει.

sinidisi.gr