Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  6:58: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 19:39

Αγρίνιο: Απρόσμενη επίσκεψη Κασσελάκη στην πόλη – Γιατί βρέθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη (εικόνες – video)

Την πόλη του Αγρινίου επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Στέφανος Κασσελάκης και η παρουσία του προκάλεσε έκπληξη δεδομένου ότι δεν είχε προηγηθεί σχετική ενημέρωση για την παρουσία του.

Ο κ. Κασσελάκης το πρωί της Τρίτης (12.12.23) βρέθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη στο κέντρο της πόλης που αποτέλεσε χώρο συνέντευξής του στο δημοσιογράφο της ΕΡΤ Γ. Κουβαρά.

Δείτε βίντεο κατά την έξοδό του. Τον αποχαιρέτησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Δημοτικής Πινακοθήκης Χρήστος Γαρουφαλής.

Βγήκαν στα …μπαλκόνια για τον Κασσελάκη

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης στην κρατική τηλεόραση ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους, χαιρέτισε κόσμο που απολάμβανε τον καφέ του αλλά και καταστηματάρχες.

Αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του ενώ συνομιλούσε ακόμα και με κόσμο που αντιλήφθηκε από το μπαλκόνι την παρουσία του.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στους δημοσιογράφους έγιναν στην κεντρική πλατεία, μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο όπου φωτογραφήθηκε  με παιδιά.

Εξέφρασε την ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου στην «αδιαμεσολάβητη» επικοινωνία τους και άσκησε αρνητική κριτική για την ακρίβεια και τη λιτότητα που επιβαρύνουν τους πολίτες σε μια περίοδο που θα έπρεπε να βιώνουν με διαφορετικό τρόπο τη γιορτινή περίοδο.

Διαπίστωσε ότι η αγορά είναι πιεσμένη και προέβλεψε περαιτέρω επιβάρυνση το επόμενο διάστημα.  Τόνισε δε τη δεδομένη απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει με κάθε τρόπο την κοινωνία.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Κασελάκη στο Αγρίνιο:

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον πρόεδρο της Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Τσούκα στην Αμφιλοχία, όπου βρέθηκε νωρίτερα.

τσουκας 12 12 2023

sinidisi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 19:48