Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  8:21: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 22:46

Παύλος Σαράκης: «Η Ευρώπη στα πρόθυρα μιας οικονομικής κρίσης – Έχουν δοθεί δισ. στην Ουκρανία την ώρα που “αιμορραγούμε”»

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Παύλος Σαράκης άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση τη απέναντι στην Αλβανία, με αφορμή την υπόθεση του Φ.Μπελέρη, αλλά και την διαρκή στήριξη της Ουκρανίας. 

Ο Π.Σαράκης τόνισε ότι δεν πρέπει να ενταχθεί στην ΕΕ η Ουκρανία, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι «φρονούμε σαν Ελληνική Λύση ότι μια τέτοια διεύρυνση θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα όσον αφορά το μέλλον της Ευρώπης. Ανοίγουμε προβλήματα. Η διαφωνία για την στήριξη στην Ουκρανία προέρχεται από την αγωνία των Ευρωπαίων πολιτών, που ματώνουν». 

Παράλληλα στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα που δημιουργούνται από τη διαρκή οικονομική στήριξη της Ουκρανίας. «Έχετε δώσει δισεκατομμύρια και η Ελλάδα συμφωνεί σε μια αιμορραγία και είμαστε στα πρόθυρα μιας οικονομικής κρίσης σαν Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι υπέρ να ενταχθεί η Ουκρανία, η Αλβανία και τα Σκόπια στην Ευρωπαϊκή Ένωση;»

«Είμαστε ξεκάθαροι ότι θα πρέπει να αποκαταστήσουμε τη σχέση μας με τη Ρωσία, γιατί έχουμε οικονομικά συμφέροντα. Να εξάγουμε τα αγροτικά προϊόντα στη Ρωσία», πρόσθεσε.

Δείτε όσα είπε:

pronews.gr

Διαβάστηκε 401 φορές