Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:28: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 01:01

Χρήστος Ρήγας: "Ο πατριωτικός χώρος είναι αυτός που φοβάται το στημένο σκηνικό της μεταπολίτευσης"

Μετά τις τελευταίες εκλογές επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι ο μόνος χώρος που φοβάται το στημένο σκηνικό της μεταπολίτευσης είναι ο πατριωτικός χώρος.
 
Είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να ταρακουνήσει την νηφαλιότητα ενός πολιτικού συστήματος που βασίζεται στην άρνηση της πατρίδας,των Εθνικών ιδεών και στην κοινωνική υποταγή.
Δυστυχώς ο χώρος αυτός,ο χώρος μας,δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τους φιλελεύθερους και τους κομμουνιστές,αλλα και όλους αυτούς που τον κηδεμονεύουν και που με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους τον καθιστούν υποχείριο των ίδιων των εχθρών του!
 
Σε μας δεν ταιριάζουν οι παλινδρομήσεις,δεν μας αξίζουν τα πήγαινε έλα και κυρίως δεν μας εκπροσωπούν οι απαίδευτοι και οι καιροσκόποι που μας κάλεσαν να στηρίξουμε τους κομμουνιστές λές και ειμαστε πρόβατα.
 
Εμείς το μόνο που ξέρουμε είναι να παλεύουμε,να ειμαστε όρθιοι στις επάλξεις,να μην σκύβουμε το κεφάλι.
 
Αυτό θα πράξουμε και στις επόμενες εκλογές μέσα από τις γραμμές του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,ακηδεμόνευτα,καθαρά τίμια,χωρίς προστάτες,χορηγούς και παλινωδίες.
 
Σε καλούμε να σταθείς δίπλα μας,σε καλούμε σε έναν αγώνα ιερό,σε θέλουμε κοντά μας για πολλούς λόγους,Εθνικούς,ιδεολογικούς,πατριωτικούς και ηθικούς.
 
Η θεωρία της χαμένης ψήφου για μας δεν υπάρχει,ο αγώνας είναι άνισος αλλά χαμένοι είναι οι αγώνες που δεν δίδονται,κι εμείς θα παλέψουμε για την τιμή μας  και για την τιμή της πατρίδας!
 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
ΧΡΉΣΤΟΣ ΡΉΓΑΣ
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας 
Εθνικό μέτωπο
Διαβάστηκε 716 φορές