Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:58: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 11:50

Αποθέωση στο Μεσολόγγι για το Γρηγόρη Θεοδωράκη

Πλήθος κόσμου, που θύμισε άλλες εποχές, αλλά και πρωτοφανής ενθουσιασμός στην ανοιχτή προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γρηγόρη Θεοδωράκη στο Μεσολόγγι.

Ο κ. Θεοδωράκης κλείνοντας τον ευρύ κύκλο ομιλιών του σε όλο το νομό, στο Μεσολόγγι εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές.

Στην ομιλία του ο κος Θεοδωράκης παρουσίασε τις βασικές πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός του αλλά και το δικό του όραμα για την ανάπτυξη του Μεσολογγίου, της ευρύτερης περιοχής και συνολικά της Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη ενίσχυσης του νοσοκομείου της πόλης, των πανεπιστημιακών τμημάτων, στην ολοκλήρωση της μαρίνας Μεσολογγίου, στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού με βάση το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Εμφανώς συγκινημένος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στο Μεσολόγγι, έκανε ειδική αναφορά στην ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης και δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να ανακτήσει το Μεσολόγγι την αίγλη του παρελθόντος αλλά και συνολικά η Αιτωλοακαρνανία να οδηγηθεί στο δρόμο της υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης.